Willy Vermeulen

Adviseur nieuwbouw

“ Olsthoorn Makelaars is een opdrachtgever waar ik graag voor werk. Zij zijn erg professioneel en klantgericht, fijn om voor te mogen werken! ”

Over Willy Vermeulen

Via de hotellerie ben ik terecht gekomen bij een projectontwikkelaar. Hier heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van nieuwbouwgebieden. Erg interessant! Inmiddels word ik als zelfstandig ondernemer ingezet bij verschillende opdrachtgevers, waar ik mijn expertise op het gebied van nieuwbouw in kan zetten. Iets dat ik erg leuk vind! Olsthoorn Makelaars is een opdrachtgever waar ik graag voor werk. Zij zijn erg professioneel en klantgericht, fijn om voor te mogen werken!

5 vragen aan Willy Vermeulen
Transparant box sizer image
1/1
1
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is op iedere plek te maken. Ik vind de locatie het meest belangrijk; een plek waar je je prettig voelt, centraal gelegen, met winkels en groen in de nabije omgeving!

2
In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik woon in een vrij nieuwe woning, dus weet wat het is om een nieuwbouwwoning te kopen. Inmiddels heb ik deze woning helemaal naar mijn zin kunnen maken zodat ik daar nog wel even wil blijven.

3
Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Bij Olsthoorn Makelaars is een erg prettige werksfeer. Er is veel expertise en ervaring op nieuwbouwgebied.

4
Waar word je blij van als je aan het werk bent?

Als ik aan het werk ben, word ik blij van een leuk gesprek met kopers. Het is fijn om mensen te kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe woning. Er komt best veel bij kijken en daar wil ik ze graag in begeleiden.

5
Welk compliment heb je ontvangen van klanten?

Ik krijg van klanten vaak te horen dat ik rustig ben, goed kan luisteren en duidelijk kan uitleggen wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe woning.