Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Sabine Berkhout

Management juridisch medewerker
Transparant box sizer image
Sabine Berkhout Management juridisch medewerker sabine@olsthoornmakelaars.nl 070 308 46 56

“ Hospitality als uitgangspunt nemen en hierdoor een persoonlijke band opbouwen is de leukste uitdaging! ”

Over Sabine Berkhout

Mijn expertisen

  • Hospitality
  • Bestaande bouw

Mijn werkervaring

Na mijn opleiding heb ik de kans gekregen om een nieuwe functie op te zetten bij mijn toenmalige functie als medewerker bediening ’t Postkantoor in Delft.  Ik heb hier veel geleerd omtrent het aansturen van een jong team. Via Peter van Mil ben ik in contact geraakt met Olsthoorn Makelaars en al snel voelde het zeer vertrouwd. Onlangs ben ik gestart met mijn functie als management juridisch medewerker. Fijn om binnen te komen in een team dat altijd voor je klaar staat!

Mijn opleiding

Ik heb de opleiding HBO-opleiding Communicatie – media, reclame en design afgerond.

4 vragen aan Sabine Berkhout
Transparant box sizer image
1/1
1
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is een woonboerderij met grote raampartijen en rondom vrij uitzicht. Liefst gemoderniseerd, natuurlijke tinten palet en de oude ziel van het huis mag niet verloren gaan. Een heerlijke leef-keuken met een grote ovale tafel, waar je al je vrienden en familie kan verwelkomen.

2
Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

’s Ochtends kom ik graag wat eerder en is het kantoor nog in alle rust, totdat de hectiek van de dag begint. Duizend en één dingen tegelijkertijd oppakken, maar aan het eind van de dag tevreden gezichten zien zowel intern als klanten. Niet één dag is hetzelfde. Hospitality als uitgangspunt nemen en hierdoor een persoonlijke band opbouwen is de leukste uitdaging!

3
Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Het strand blijft één van mijn favoriete plekken zowel in Nederland als het buitenland. Surfen, duiken, snorkelen even in een andere wereld stappen. En eind van de dag genieten van de ondergaande zon met mijn vriend of een groepje vrienden.

4
Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Olsthoorn Makelaars is een echt familie bedrijf. Dit is goed zichtbaar door de persoonlijke aanpak en als nieuwe collega kom je in een warm nest terecht. Eerlijke en transparante communicatie is de rode draad tijdens alle werkzaamheden binnen het kantoor.