Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Romy van der Geld

Marketingmanager

“ Het voelt goed dat er iedere dag nieuwe uitdagingen liggen! ”

Over Romy van der Geld

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Olsthoorn Makelaars, omdat ik destijds begonnen ben op de binnendienst en nu verantwoordelijk ben voor de marketing, communicatie en de social media kanalen ben ik van alle markten thuis. Het werken bij Olsthoorn Makelaars is veelzijdig, en geen dag is hetzelfde! Een super mooi team met mooie vestigingen, trots om hier te mogen werken.

MIJN OPLEIDING

Voordat ik hier op kantoor kwam heb ik een HBO ingenieur opleiding industrieel product ontwerpen afgerond. Deze opleiding komt in mijn huidige werk zeker van pas, tijdens vele stages heb ik veel in de marketing mogen doen, en ook ben ik bij interieurontwerp betrokken geweest. In 2014 ben ik begonnen bij Olsthoorn Makelaars. In de tussentijd heb ik binnen dit kantoor ook een vastgoedcursus af mogen ronden.

4 vragen aan Romy van der Geld
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

In Den Haag hou ik van de oude binnenstad, het Noordeinde met de kleine straatjes en de leuke winkeltjes. Naar het Westland ga ik voor de rust, het strand en de mensen. Alles gaat net een tikkeltje langzamer en relaxter dan in de stad, wat af en toe heerlijk thuiskomen is.

2
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Ik wil een oud huis met een modern en strak interieur, met een knipoog naar het industriële, dat wel de warmte en gezelligheid uitstraalt om fijn in thuis te komen. En uiteraard achter het strand!

3
In wat voor soort woning woon je zelf?

Wij hebben een hoekwoning achter het strand uit de jaren ’60 die we in 2015 helemaal verbouwd hebben tot een modern en gezellig thuis. Heerlijk om samen en met vrienden te eten in de open keuken of te barbecueën in de achtertuin.

4
Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Dat is de afwisseling, het werken met klanten, en het werken in dit team. Er is nooit een dag hetzelfde, laat staan een week. Dat maakt het werk uitdagend en leuk om te doen.