Patty Noordeloos

Verkoop ondersteuning bestaande bouw
Transparant box sizer image
Patty Noordeloos Verkoop ondersteuning bestaande bouw patty@olsthoornmakelaars.nl 070 308 46 56
Over Patty Noordeloos

Sinds 2005 werk ik binnen de makelaardij. Vanaf 2007 t/m 2013 heb ik al mogen werken voor Olsthoorn makelaars met heel veel plezier. Na de recessie heb ik een uitstap gemaakt naar de Universiteit van Leiden, daar bleek al snel dat ik de hectiek van de makelaardij enorm miste en mijn hart daar ligt. Als opleidingen heb ik Havo - Secretaresse opleiding - Directie secretaresse Opleiding en Vastgoedintroductiecursus gedaan.

6 vragen aan Patty Noordeloos
Transparant box sizer image
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek?

Na mijn werk ga ik graag met mijn gezin wandelen in het bos of op het strand.

2
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Ooit hoop ik een kavel te kunnen kopen en daar zelf een droomhuis op te bouwen.

3
In wat voor soort woning woon je zelf?

Op dit moment wonen wij in een eengezinswoning in Nootdorp. Het huis voldoet aan bijna alle woonwensen, alleen de openhaard ontbreekt.

4
Wat maakt het werken bij Olsthoorn zo leuk?

De afwisseling in het werk maakt het werk erg leuk. Geen enkele dag is hetzelfde. Het team is super leuk en gezellig. Daarnaast is het werken binnen een familiebedrijf erg leuk. Je maakt echt onderdeel uit van de familie.

5
Waar ben je trots op binnen Olsthoorn Makelaars?

Het mooiste compliment vind ik als een verkoper of koper bij kennissen of familie Olsthoorn Makelaars aandraagt. Dit is de kers op de taart.

6
Wat je leukste herinnering tot nu toe bij Olsthoorn Makelaars?

De dag dat ik voor de tweede keer werd aangenomen bij Olsthoorn Makelaars. Het is fijn om na een aantal jaren tot de conclusie te komen dat zowel Olsthoorn als ik met zoveel plezier met elkaar gewerkt hebben dat we die stap nogmaals durven nemen.