Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Kevin Dekkers

Buitendienst
Over Kevin Dekkers

Sinds afgelopen september 2018 ben ik werkzaam bij Olsthoorn makelaars. In deze periode ben ik meegelopen met verschillende makelaars om van hen de kunst af te kijken. Hierbij ben ik mee geweest naar inverkoopnames, bezichtigingen en een keer naar een bouwkundige keuring. Daarnaast heb ik op de open huizendag zorg mogen dragen voor de bezichtigingen van 1 woning. Verder werk ik taxaties uit op het kantoor en verricht ik administratieve werkzaamheden. Verder loop ik vooral mee met de makelaars omdat ik nog studeer. Ik studeer vastgoed en makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam.

4 vragen aan Kevin Dekkers
Transparant box sizer image
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in het Westland is Wateringen, het dorp waar ik woon. In het centrum van Wateringen ben ik liefhebber van de horecagelegenheden. Daarnaast is Wateringen een relatief klein dorpje waar een leuke sfeer hangt, en regelmatig wat te doen is.

2
Wat maakt het werken bij Olsthoorn zo leuk?

De variatie van werkzaamheden die mij wordt aangeboden en de gezellige collega’s die mij veel betrekken bij de gezellige sfeer maken het werken bij Olsthoorn Makelaars leuk. Daarnaast vind ik dat ik voor een student veel verantwoordelijkheid krijg en dat ik serieus genomen wordt.

3
Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Olsthoorn Makelaars is een kantoor met vriendelijke, warme en vakbekwame medewerkers die de klant ten alle tijden op nummer 1 plaatsen.

4
Wat is je passie?

Mijn passie is een succesvolle makelaar worden die bekend staat om zijn vakkundigheid, maar daarnaast ook vanwege de fijne omgang met mensen. Daarbij is plezier uit mijn werk halen dus een belangrijk aspect om dit te realiseren.

Kevin Dekkers is contact persoon voor