Kevin Dekkers

Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Transparant box sizer image
Kevin Dekkers Kandidaat Register Makelaar Taxateur westland@olsthoornmakelaars.nl 070 308 46 56
Over Kevin Dekkers

In september 2018 ben ik begonnen bij Olsthoorn Makelaars. Toen ik begon bij Olsthoorn Makelaars zat ik in het laatste jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Deze studie heb ik inmiddels afgerond waardoor ik de titel KRMT (Kandidaat Register Makelaar Taxateur) heb behaald. Ik houd mij dagelijks bezig met de meeste voorkomende werkzaamheden in de woning makelaardij en hier haal ik veel plezier uit.

4 vragen aan Kevin Dekkers
Transparant box sizer image
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in het Westland is Wateringen, het dorp waar ik woon. In het centrum van Wateringen ben ik liefhebber van de horecagelegenheden. Daarnaast is Wateringen een relatief klein dorpje waar een leuke sfeer hangt, en regelmatig wat te doen is.

2
Wat maakt het werken bij Olsthoorn zo leuk?

De variatie van werkzaamheden die mij wordt aangeboden en de gezellige collega’s die mij veel betrekken bij de gezellige sfeer maken het werken bij Olsthoorn Makelaars leuk. Daarnaast vind ik dat ik voor een student veel verantwoordelijkheid krijg en dat ik serieus genomen wordt.

3
Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Olsthoorn Makelaars is een kantoor met vriendelijke, warme en vakbekwame medewerkers die de klant ten alle tijden op nummer 1 plaatsen.

4
Wat is je passie?

Mijn passie is een succesvolle makelaar worden die bekend staat om zijn vakkundigheid, maar daarnaast ook vanwege de fijne omgang met mensen. Daarbij is plezier uit mijn werk halen dus een belangrijk aspect om dit te realiseren.

Kevin Dekkers is contact persoon voor