Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Joyce Ruijsbroek

Administratie

“ Sinds 2010 doe ik bij Olsthoorn Makelaars de administratie, de uitwerking van taxaties en ik help de binnendienst wanneer nodig. ”

Over Joyce Ruijsbroek

MIJN WERKERVARING

Ik ben in 1998 begonnen met werken in de makelaardij. Ik begon als secretaresse van twee directeuren die voornamelijk taxaties deden van alle mogelijke soorten onroerend goed. Eén van de directeuren begon voor zichzelf. Ik ben meegegaan en mijn takenpakket werd uitgebreid met de boekhouding.

2 vragen aan Joyce Ruijsbroek
Transparant box sizer image
1/1
1
In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik woon in een tusseneengezinswoning. Mijn droomhuis? Vrijstaand, wit, grote ramen, zwarte stalen kozijnen en een rieten kap.

2
Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Er wordt hier hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Er hangt een goede sfeer. Van klanten horen we dat ze zich welkom voelen als ze het kantoor binnenstappen. Ons team is ook echt een team. Dat maakt het werken bij Olsthoorn Makelaars anders. Afwisselend en vooral leuk! Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan teambuilding. Zo is er elke maand een vergadering die we afsluiten met een etentje, elke keer in een ander thema. Ook is het 10-jarig bestaan dit jaar met het hele team uitgebreid gevierd.