Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Jarno Vermeulen

Service & onderhoud woningen
Jarno Vermeulen Service & onderhoud woningen jarno@olsthoornmakelaars.nl 070 308 46 56

“ Ik word blij om de hele dag onderweg te zijn van klus naar klus ”

Over Jarno Vermeulen

Ik ben sinds november 2016 werkzaam bij Olsthoorn Makelaars om te ondersteunen in alle klussen in en om kantoor, maar ook voor onze verkopers en kopers om een woning verkoop klaar te maken. Ik doe geen hele verbouwingen maar kleinschalige aanpassingen in de woningen zijn voor mij geen enkel probleem.

4 vragen aan Jarno Vermeulen
1/1
1
Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Het is heel erg afwisselend, ik ben nooit met dezelfde klussen bezig. Ook vind ik het erg leuk om bij de mensen thuis ervoor te zorgen dat alles weer netjes is voor de verkoop.

2
Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Een jong en enthousiast bedrijf, iedereen zet zich in en hierdoor zijn we erg betrokken bij alle aspecten van het vak.

3
Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Mijn ideale werkdag is om alle acties uit te voeren welke er op de planning staan. Tevredenheid staat voorop bij het voltooien van een klus.

4
Welk compliment heb je ontvangen van klanten?

Dat de service die ik verzorg heel erg gewaardeerd wordt door de verkopers. Het is fijn dat er kleine klusjes in huis uit handen genomen worden waardoor de verkopers zelf (nog) geen tijd hebben gehad maar wat wel de verkoop zal bevorderen.