Frederique Zaat

Telefoniste

“ Voor deze zomer leek het mij leuk om een full-time baan te hebben en zo ben ik via mijn zus Sophie Zaat bij Olsthoorn Makelaars terecht gekomen. Mijn eerste indruk was meteen positief en iedereen laat je echt welkom voelen. ”

Over Frederique Zaat

Ik heb het VWO afgerond in Leidschendam en ben daarna Rechten gaan studeren in Utrecht. Voor deze zomer leek het mij leuk om een full-time baan te hebben en zo ben ik via mijn zus Sophie Zaat bij Olsthoorn Makelaars terecht gekomen. Mijn eerste indruk was meteen positief en iedereen laat je echt welkom voelen.

5 vragen aan Frederique Zaat
Transparant box sizer image
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in Den Haag is het strand van Scheveningen. Ik ben echt een strandmens en het leuke aan Scheveningen is dat je er zoveel bekende tegenkomt, altijd gezellig dus.

2
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis ligt vlakbij het strand. Het huis moet een grote tuin hebben met veel zon, een grote open keuken met een grote eettafel (ik hou van koken) en houten balken aan het plafond van een woning vind ik echt wat hebben.

3
In wat voor woning woon je zelf?

Ik woon in een studentenhuis in Utrecht met 15 mensen. Dit was vroeger een bakkerij en is omgebouwd naar een 1-vloers woning met 15 kamers en een grote woonkamer, mega gezellig dus!

4
Wat maakt werken bij Olsthoorn zo leuk?

Vanaf het moment dat ik ging werken bij Olsthoorn voelde ik me door iedereen meteen thuis. Iedereen is onwijs aardig en helpt je waar nodig. Het voelt echt als 1 grote familie en dat maakt het zo fijn om te werken bij Olsthoorn.

5
Waar word je blij van als je aan het werk bent?

Ik word altijd blij van mensen die vrolijk en enthousiast zijn. Dit houdt ook in dat zij niet meteen heel boos worden als je een klein foutje maakt, maar je erop attenderen. Ook vind ik het fijn als mensen met een tevreden gevoel ophangen, dan heb ik mijn werk goed gedaan.