Elize Jelier

Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Transparant box sizer image
Elize Jelier Kandidaat Register Makelaar Taxateur elize@olsthoornmakelaars.nl 070 308 46 56

“ Na enige tijd als nieuwbouwmakelaar gewerkt te hebben in de regio Den Haag, Leiden en Utrecht ben ik na een kleine tussenpauze in de sales bij een strandtent op het mooiste strand van Kijkduin weer terug en kan ik zeggen met trots, bij Olsthoorn Makelaars! ”

Over Elize Jelier

Voor mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij moest ik stagelopen en kwam ik bij Vestia Den Haag terecht. Hier ging ik aan de slag voor de verhuur van bestaande woningen/appartementen en bedrijfsonroerend goed. Omdat er iemand met zwangerschapsverlof ging mocht ik blijven. Zo startte ik in het vastgoed. Vervolgens heb ik enige tijd bij Van het Hof Rijnland gewerkt als nieuwbouwmakelaar waarin ik in de regio Den Haag, Leiden en Utrecht diverse projecten had. Na een kleine tussenpauze in de sales bij een beachclub op het mooiste strand van Kijkduin ben ik terug en kan ik zeggen met trots, bij Olsthoorn Makelaars!

4 vragen aan Elize Jelier
Transparant box sizer image
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Het strand!

2
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Het huis waar ik nu in woon, jaren 30. Samen met mijn vriend helemaal naar wens verbouwd. Met een riante tuin van 200m2, nabij het strand en 20min van het centrum van Den Haag. Wat wil je nog meer?!

3
Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Fris, hip en zelden een gezicht te bekennen zonder glimlach.

4
Wat is je passie?

Reizen en lekker uiteten met familie en/of vrienden.

Nieuwbouw projecten