Debby Houweling

Verkoop ondersteuning nieuwbouw
Transparant box sizer image
Debby Houweling Verkoop ondersteuning nieuwbouw debby@olsthoornmakelaars.nl 070 308 46 56

“ Ik vind het leuk om klanten op verschillende manieren te woord te staan; telefonisch, aan de balie maar ook bij een start verkoop van nieuwe projecten waar wij als team op verschillende locaties aanwezig zijn om de klanten van de juiste informatie te voorzien ”

Over Debby Houweling

Sinds 2016 werkzaam bij Olsthoorn Makelaars in de functie van : Verkoop ondersteuning nieuwbouw. Een zeer afwisselende baan waarbij ik samen met mijn collega Marjolijn Andringa de nieuwbouw makelaars ondersteun. Wat mij zo aanspreekt aan deze functie is het vele contact met  geintereseerden en kopers van de verschillende nieuwbouw projecten, informatie verstrekken, voorbereiden van de afspraken en alles wat op een dag op ons pad komt.

Olsthoorn Makelaars is een zeer professioneel en vakkundig bedrijf. De afdeling nieuwbouw is een hecht team waar het zeer hectisch kan zijn maar waar service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

3 vragen aan Debby Houweling
Transparant box sizer image
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in Den Haag is het strand van Kijkduin, waar ik graag kom. Heerlijk uitwaaien en in de zomer genieten op een terrasje in de zon.

2
In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik woon in een eengezinswoning in het Wateringse Veld met een heerlijke zonnige tuin maar op den duur wordt het te groot en zou ik graag willen verhuizen naar een mooi ruim (nieuwbouw) appartement, het liefst in de omgeving van Kijkduin.

3
Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Het geeft positieve energie om de klanten van de juiste informatie te voorzien en hen te ondersteunen bij het zoeken naar een nieuwbouwwoning. Daarnaast hebben wij als Olsthoorn team een zeer gezellige en hechte band waar plezier in het werk bovenaan staat.