Danielle van der Meer

Manager marketing en communicatie
Transparant box sizer image
Danielle van der Meer Manager marketing en communicatie danielle@olsthoornmakelaars.nl 070 308 46 56

“ Het is ook echt inspirerend om te werken met mensen die zoveel hart voor hun onderneming hebben. Dat enthousiasme is aanstekelijk! ”

Over Danielle van der Meer

Ik ben in het bedrijfsleven begonnen in diverse commerciële functies. Eerst als intercedente, later o.a. als projectmedewerker bij communicatie- en evenementenbureaus. Daarnaast ben ik al jaren werkzaam als zelfstandig ondernemer in de culturele sector, als mede-eigenaar van de eerste Westlandse musicalschool Musical Express. Het organiseren van mooie theaterproducties is nog steeds een hobby. De afgelopen 12 jaar heb ik als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver kennis mogen maken met veel inspirerende ondernemers en interessante bedrijven. De wens groeide om zelf ook weer een vast onderdeel uit te mogen maken van zo'n fijne organisatie; ik ben dan ook blij dat ik nu ben opgenomen in de Olsthoorn-familie!

4 vragen aan Danielle van der Meer
Transparant box sizer image
1/1
1
Welke opleiding heb je gevolgd?

HBO Facility Management, richting Communicatie en Events. Vervolgens diverse commerciële trainingen gevolgd en de cursussen 'Copywriting' en 'Commerciële teksten schrijven'.

2
Waar ben je trots op binnen Olsthoorn Makelaars?

Toen de beperkende maatregelen in verband met het Coronavirus ingevoerd werden, stuurde ik een persbericht naar de regionale en nationale media, over de creatieve inzet van digitale middelen bij Olsthoorn Makelaars. Op die manier hielpen we mee aan het voorkomen van de verspreiding van het virus, maar konden we toekomstige huizenkopers nog steeds van dienst zijn. Dat werd zo goed opgepikt dat NPO op kantoor kwam filmen voor de uitzending van EenVandaag. Deze uitzending werd bekeken door meer dan een miljoen mensen!

3
Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Een brainstormsessie met Gert-Jan, Judith en Esther, waarna ik vol enthousiasme de nieuwe ideeën uitwerk, de juiste woorden hiervoor vind en het samen met collega's verder uit kan rollen.

4
Wat je leukste herinnering tot nu toe bij Olsthoorn Makelaars?

Toen mijn dochter 9 jaar werd, maar geen feestje kon vieren in verband met de coronamaatregelen, stuurde Olsthoorn Makelaars een grote ballon, en bracht Gert-Jan persoonlijk een heleboel kaarten langs, namens alle collega's. Zo had ze toch een feestelijke dag! Het familiegevoel is enorm, en dit gebaar is zowel voor mij als mijn dochter onvergetelijk.