Chantal Koot

Verkoop ondersteuning bestaande bouw
Transparant box sizer image
Chantal Koot Verkoop ondersteuning bestaande bouw chantal@olsthoornmakelaars.nl 070 308 46 56

“ Op de werkvloer ben ik een persoon die veel taken op zich neemt en graag de spin in het web is. ”

Over Chantal Koot

De informele sfeer binnen een bedrijf is iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik ondersteun Olsthoorn Makelaars minstens 1 dag in de week. In het dagelijks leven ben ik vaak bij familie, vrienden of op de bank bij mijn vriend te vinden. Ik ga graag gezellig uit eten, een filmpje pakken of een drankje doen in het centrum van Den Haag.

5 vragen aan Chantal Koot
Transparant box sizer image
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Delft, Rijswijk of Westland?

Het Centrum van Den Haag, omdat daar de winkels, restaurants en andere cafe's zich bevinden.

2
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Sla een willekeurig boek van Eric Kuster, Piet Boon, Remy Meijers of Marcel Woterinck open en mijn droomhuis zit er tussen.

3
In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik woon in een nieuwbouwwijk in Rijswijk in een eengezinswoning. Mijn huis kan je het beste omschrijving als een grote taart met een toefje Eric Kuster, een handjevol Piet Boon, een kneepje Marcel Wolterinck en de kers op de taart komt natuurlijk van mijzelf!

4
Wat is je passie?

Dingen van de wereld zien en ontdekken, daar word ik heel blij van maar gezien de huidige drukte ben ik bang dat het voorlopig alleen bij een stedentripje Antwerpen blijft.

5
Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Aan het begin van de dag een bureau vol met papieren en een mok thee en aan het einde van de dag een leeg bureau en collega's die relaxt naar huis gaan.