Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Boy Gailjaard

Buitendienst

“ Olsthoorn Makelaars is professioneel en klantgericht, een grote familie waar het fijn werken is. ”

Over Boy Gailjaard

Voordat ik bij Olsthoorn Makelaars kwam werken heb ik ruim 10 jaar bij Atrium Vastgoedmanagement gewerkt. Mijn werkzaamheden daar bestonden uit het beheren van een uitgebreide eigen portefeuille en het opstarten van nieuwe VvE’s. Daarnaast bestond mijn werk uit het opleiden, begeleiden en controleren van (nieuwe) accountmanagers.

Begin 2019 ben ik begonnen bij Olsthoorn Makelaars en gelijk gestart met de opleiding tot Assistent Register Makelaar Taxateur.

3 vragen aan Boy Gailjaard
Transparant box sizer image
1/1
1
Wat is jouw favoriete plek?

Mijn favoriete plek verschilt per seizoen en weertype. In de zomer ben ik graag op het strand. In het voor- en najaar zijn de bossen en dan met name de Ardennen favoriet en in de winter ga ik graag naar de sneeuw om te snowboarden.

2
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Dat moet dan toch wel een huisje in de Ardennen zijn, opgetrokken uit de voor de streek karakteristieke steensoort.

3
Wat maakt het werken bij Olsthoorn zo leuk?

Wat het voor mij leuk maakt is de grote mate van vertrouwen die je krijgt, dat je ondanks de grootte van de organisatie toch zelfstandig kunt werken.

Boy Gailjaard is contact persoon voor