/ Open Huizen Dag

NVM Open Huizen Dag 2022

 

Op zaterdag 1 oktober is het weer NVM Open Huizen Dag. Op deze landelijke dag, die wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), openen verkopers van 11:00 tot 15:00 uur hun deuren voor belangstellenden. Je kunt deze dag vrijblijvend en zonder afspraak bij de deelnemende woningen aanbellen voor een bezichtiging. 

 

Bekijk hieronder alle deelnemende woningen.

Open Huizen Dag

Wij beantwoorden jouw woonvragen

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij een van onze makelaars. We helpen je graag op weg!

Plan vrijblijvend een afspraak

Nieuwbouw project Maestro Open Huizen Dag

Meet & Greet 1 oktober 10-12 uur

De officiële verkoop van project Maestro gaat van start. Op zaterdag 1 oktober van 10.00uur tot 12.00 uur staat het team van Maestro voor je klaar om al je vragen over het project, de appartementen en je financieringsmogelijkheden te beantwoorden. Ook kan je hier de plattegronden in groot formaat bekijken en wie weet ontmoet je gelijk al je nieuwe buren!

Twijfel je dus nog tussen bepaalde woningen of ben je benieuwd wat het inhoud om een nieuwbouw appartement te kopen? Kom dan zeker langs op 1 oktober tijdens de Meet & Greet!

Locatie: Restaurant Hudson
Adres: Poeldijkseweg 47, 2544 NS – Den Haag

Benieuwd hoe Waelse Weelde tegemoet komt aan al jouw woonwensen? Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober ben je van harte welkom op kantoor om te worden geïnformeerd over het project Waelse Weelde.

  • Wanneer: zaterdag 1 oktober 2022
  • Tijd: van 11.00 uur tot 13.00 uur
  • Waar: Olsthoorn Makelaars, Patijnenburg 16 te Naaldwijk

Vooraf opgeven is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Olsthoorn Open Huizen Dag

Hoe kunnen we je helpen?

Je hebt ongetwijfeld vragen. Naast de Open Huizen dag is er ook alle ruimte om je vragen te stellen. 

 

Misschien wil je meer weten over een specifieke woning of ben je benieuwd naar het aanbod dat binnenkort te koop komt?

 

Maar ook voor alle andere woonvragen kun je bij ons terecht.

Overweeg je je woning te verkopen, of ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning en heb je vragen over hoe dat proces in zijn werk gaat? Of misschien heb je al een fijn huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet waar te beginnen. 

 

Je bent niet alleen. Voor al deze woonvragen staan wij voor je klaar en kun je vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen bij een van onze makelaars.