Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

OPEN HUIZEN DAG 6 OKTOBER 2018

Zaterdag 6 oktober vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats. Ook diverse woningen van Olsthoorn Makelaars doen hier aan mee. In deze blog leest u onder andere wat de NVM Open Huizen Dag inhoudt en tips hoe u het beste uit de Open Huizen Dag kan halen als verkoper of koper.

Olsthoorn Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De voordelen van een NVM makelaar betreft deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Wat is de NVM Open Huizen Dag?

De NVM organiseert twee keer per jaar een Open Huizen Dag. Deze keer vindt de Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur plaats. Deze dag biedt de kans om u als bezoeker te oriënteren en te laten inspireren. Tijdens de Open Huizen Dag kunt u veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Daarnaast biedt de Open Huizen Dag verkopers de kans om meer geïnteresseerden te ontvangen voor een bezichtiging.

Tips voor bezoekers NVM Open Huizen Dag

Om u goed voor te bereiden op de Open Huizen Dag is het verstandig om een wensenlijst op te stellen. Denk hierbij aan het aantal slaapkamers, woonoppervlakte en ligging. Vervolgens kunt u via onze website en Funda zien welke woningen deelnemen aan de Open Huizen Dag en een route voor uzelf uitstippelen om de gewenste woningen te bezoeken. Om op de hoogte te blijven van de NVM Open Huizen Dag kunt u ons volgen via Facebook en Instagram. Daarnaast raden wij aan om uw financiële mogelijkheden te checken. Op deze manier verspilt u geen tijd aan het bezoeken van woningen die boven uw budget liggen.

Tijdens de Open Huizen Dag is het belangrijk om uw bezoek tot een maximum tijd te beperken. Wanneer de eerste indruk niet goed is, is het raadzaam niet langer te blijven.

Wanneer u een woning naar uw wensen gevonden heeft, kunt u na afloop de bezoekerslijst invullen en zal Olsthoorn Makelaars contact met u opnemen u de informatie van de betreffende woning toezenden.

Hoe profiteert u als verkoper van de NVM Open Huizen Dag?

Uw woning wordt op Funda en onze website extra gepromoot wat de kans op meer potentiele kopers verhoogt. Met uw deelname aan de NVM Open Huizen Dag bereikt u mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning. Tijdens de Open Huizen Dag lopen er dus potentiele woningzoekenden rond in uw wijk of straat. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat u zien dat u daadwerkelijk serieus bent om uw woning te willen verkopen en onderscheidt u zich ten opzichte van de concurrenten. Door meerdere bezichtigingen op één dag plaats te laten vinden, kunt u ook uw eigen ervaringen met de woning met de bezoekers delen. Na afloop van de Open Huizen Dag kunt u naar aanleiding van de reacties in overleg met Olsthoorn Makelaars de verkoopstrategie eventueel aanpassen. Een deelname aan de NVM Open Huizen Dag is dan ook zeker uw deelname waard.

Meer informatie over de NVM Open Huizen Dag vindt u op de officiële NVM website:

https://meerwaarde.nvm.nl/open-huizen-dag/

Onze deelnemende huizen vindt u hier:

https://www.olsthoornmakelaars.nl/aanbod/#open-huis