Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Open Huis 7 december 2019 bouwplaats Villapark Eikelenburgh te Rijswijk

Uw oog laten vallen op de woningen in Villapark Eikelenburgh? Goed Nieuws! Want de verkoop van fase 8 is inmiddels gestart en er zijn nog woningen beschikbaar. Een fase met 34 woningen in diverse typen, van herenhuizen en tweekappers tot en met vrijstaande villa’s.

Open Huis

Bent u benieuwd hoe de woningen in fase 8 er uit komen te zien? Kom dan zaterdag 7 december a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur naar de bouwplaats en neem een kijkje in de woningen van verschillende woningtypen die binnenkort worden opgeleverd. Enkele woningen zijn voor deze gelegenheid open gesteld. Ontvangst in het informatiecentrum, adres: Sir Winston Churchilllaan 1033, Rijswijk.

Koopsommen vanaf € 612.500,- v.o.n.