Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Open Dag Rijswijk Buiten 6 juli 2019

Op zaterdag 6 juli a.s. van 11.00 tot 14.00 uur vindt er wederom een open dag plaats over RijswijkBuiten op het parkeerterrein voor het Programmabureau RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 1d.

Op de open dag vindt de start verkoop plaats van een fase in Buitenplaats Syon Ook worden er informatie verstrekt over huurwoningen.

Op dit moment worden de woningbouwplannen voor Parkrijk ontwikkeld. Tijdens de open dag geven we ook alvast een doorkijkje naar de plannen.

Parkeren

We verwachten tijdens de open dag extra drukte. Om eventuele overlast zoveel als mogelijk te beperken is er het parkeerterrein bij aan de rand van de wijk aangewezen (parkeerterrein bij de sportvelden in Hoekpolder). Vanaf deze locatie kan gebruik worden gemaakt van een shuttlebus. Op de aanrijroutes wordt verwezen naar de parkeerplaats. Ook worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Vragen?
Voor vragen kunt u terecht bij het informatiecentrum RijswijkBuiten. Het informatiecentrum is op dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur, onze woonconsulenten staan u graag te woord. Uiteraard kunt u het informatiecentrum ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 070-3261975 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl

Hopelijk tot ziens op 6 juli a.s.!