Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Op de Provada

Op dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni is Olsthoorn Makelaars aanwezig op de Provada, de beurs voor vastgoedprofessionals. Dit jaar staat de beurs in het teken van het thema “Are we fit for the future”.

 

Esther Olsthoorn, directeur Nieuwbouw, heeft haar kennis gedeeld op woensdag 5 juni door haar deelname aan de bijeenkomst van BPD in het panel van de expertsessie ‘Wat is de impact van de woningmarktontwikkelingen op woningzoekenden, en dus makelaars?’.

Onder leiding van Jessie Wagenaar, directeur Verkoop en Gebiedsmarketing van BPD, namen Esther Olsthoorn, Eefje Voogd Amsterdamse Vastgoedvrouw 2019 en Matthijs Bouwman, econoom en journalist te gast bij de paneldiscussie.