Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Olsthoorn Makelaars versterkt haar team met ervaren makelaar

Vanaf 1 april a.s. is Monique Strik werkzaam als Register Makelaar Taxateur voor Olsthoorn Makelaars. Monique versterkt het team in het Westland. Met het versterken van het team geeft Olsthoorn Makelaars invulling aan de groeiende portefeuille in het Westland.

Monique is geboren en getogen in Naaldwijk en heeft circa 12 jaar vastgoedervaring achter haar naam staan, zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw. Met haar kennis over de markt in het Westland is zij een all-round vastgoedadviseur.

Gert-Jan Olsthoorn: “Wij zijn enorm verheugd met de komst van Monique. Wij verwachten dat haar talent, netwerk en hands-on mentaliteit een extra impuls geven aan onze vestiging in Naaldwijk”.