Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

OLSTHOORN MAKELAARS OPNIEUW OP DE WOONBEURS

Olsthoorn Makelaars heeft ook dit jaar met een eigen stand op de beurs gestaan. Diverse nieuwbouwprojecten en ons bestaande woningaanbod zijn aan u gepresenteerd. Wij hopen dat u de beurs met veel plezier heeft bezocht en dat u informatie heeft kunnen inwinnen om uw (toekomstige) woonwensen te realiseren. Een recordaantal van 4.500 bezoekers hebben deze woonbeurs bezocht. Een foto impressie kunt u hierboven zien.

Olsthoorn Makelaars heeft een ruim aanbod aan bestaande woningen en is zeer actief als nieuwbouwmakelaar in de regio. Ook begeleiden wij u graag bij het aankopen van een nieuwe woning. Naast de twee gespecialiseerde teams werkt een styliste die zorgt voor de optimale presentatie van uw woning. Ook is het mogelijk om onze klusjesman in te schakelen bij het verhelpen van eventuele achterstallige onderhoudswerkzaamheden zodat uw woning er voor de verkoop tiptop uit ziet. Is uw woning verkocht en staat u op het punt om te verhuizen? Onze klanten kunnen gratis gebruik maken van onze verhuisbus!