Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Nu in Verkoop! 20 Appartementen Koopmansstraat Rijswijk

Aan de Koopmansstraat te Rijswijk is momenteel een metamorfose gaande. Een kantoorpand wordt op een fraaie manier getransformeerd in appartementen waarvan er 20 appartementen in verkoop zijn. Deze appartementen worden bijna verhuisklaar opgeleverd, zijn voorzien van vloerverwarming, luxe badkamer, keuken en eigen parkeerplaats. Een rijke variatie van type en grootte zorgen voor een groot aanbod en met een hoog afwerkingsniveau worden deze opgeleverd!

Prijzen vanaf € 265.600,– tot € 361.600,– v.o.n. Woonoppervlak vanaf 73 m² tot 106 m².

Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen u voorzien van verdere informatie en het inschrijfformulier.

Alle formulieren die uiterlijk woensdag 4 september 2019 voor 11.00 uur zijn ingeleverd, zullen worden meegenomen in de eerste toewijzing. Na deze datum zullen wij de kandidaten die voor een woning in aanmerking komen, zo snel mogelijk hierover berichten.