Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Nu in Verkoop! 20 Appartementen Koopmansstraat Rijswijk

Aan de Koopmansstraat te Rijswijk is momenteel een metamorfose gaande als het gaat om deze locatie. Een kantoorpand wordt op een fraaie manier getransformeerd in appartementen die bijna verhuisklaar zijn en met een hoog afwerkingsniveau worden opgeleverd!

De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en zelfs een Bulthaup keuken met Siemens apparatuur.
Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en er is een gezamenlijke fietsenberging. Een aantal appartementen zijn aangesloten op zonnepanelen.

De appartementen zijn verschillend van afmeting en indeling. De appartementen bevinden zich op de 2e tot en met de 6e verdieping. De appartementen zijn voorzien van een frans balkon of een loggia.
De appartementen worden afgebouwd vanaf het 4e kwartaal van 2019 onder garantie van de aannemer. De verwachting van de oplevering van de appartementen is 3e kwartaal 2020.

Het woonoppervlakte van de appartementen is tussen de 73 m² en 106 m²
De prijzen zijn vanaf € 264.600,– tot € 360.600,– k.k.

Voor meer informatie staan onze makelaars voor u klaar.