Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

VR-brillen op te halen bij ons op kantoor

Onze VR-brillen zijn op te halen op beide vestigingen van Olsthoorn Makelaars. Deze zijn voor iedere smartphone geschikt.
Virtual Reality is de toekomst! Omdat innovatie hoog in het vaandel staat bij Olsthoorn Makelaars bieden wij al enige tijd ons woningaanbod ook virtueel aan.

Het grote voordeel van Virtual Reality? Met Virtual Reality staat u midden in de woning! Van toeschouwer wordt u deelnemer en ervaart u een woning alsof u er daadwerkelijk bent. Het is een ongelooflijk verrassende ervaring en geeft een goede ruimtelijke indruk. Een ander voordeel is dat u op ieder gewenst moment van de dag een woning kan bezichtigen. Uiteraard kunt u de woningbezichtiging delen via social media om zo de ervaring met familie en vrienden te delen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs op kantoor en laat u verrassen door een bezichtiging met de VR-bril. Wij zijn naast de reguliere openingstijden sinds kort ook op de locatie Santiagosingel dinsdagavond tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur geopend! Zien we u snel?