Bekijk de foto van: Varadero in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
SANDT fase 3

's-Gravenhage

Varadero

6 woningen beschikbaar
6 nieuwbouw Herenhuis beschikbaar (van 6) Van € 545.000 tot € 565.000 v.o.n.

Varadero twee-onder-één-kapwoning
Twee-onder-één-kap villa Varadero bied je maar liefst ca. 141 m² aan woonoppervlakte om uitgebreid in te kunnen leven. Op de 1e verdieping vind je de luxe badkamer en in de basis al 4 ruime slaapkamers. Maak ook optimaal gebruik van de berging én oprit waardoor er ruimte is voor maar liefst twee auto’s!

De woningen zijn zeer DUURZAAM en hebben een EPC van 0,0. De woningen zijn gasloos en zijn voorzien van een wamtepomp.
De woningen in Sandt hebben allemaal vloerverwarming en -koeling, een uitgekiend klimaatsysteemdat zorgt dat de temperatuur in huis altijd constant is. De warmtepomp geeft de warmte af aan de vloerverwarming, waarbij 80% van de warmte uit de bodem wordt gehaald en de overige 20% uit het elektriciteitsnetwerk. De zonnepanelen dan op jaarbasis genoeg elektriciteit om de warmtepomp te laten verwarmen en warm water te bereiden. Voor koeling is alleen een circulatiepomp in de warmtepomp nodig. Voor koeling komt 95% van de koude direct uit de bodem onder uw huis. Is het buiten koud? Dan zorgt de warmtepomp dat uw woning wordt verwarmd. Is het buiten warm? Dan
zorgt de vloerkoeling voor extra comfort.
Vloerverwarming heeft grote voordelen:
• Geen radiatoren in huis waardoor meer nuttige ruimte beschikbaar;
• Een gelijkmatige temperatuur in het hele huis, ook in de zomer;
• Geen warme luchtstromen meer, dus minder ronddwarrelend stof.
De warmtepomp zit standaard in een leasecontructie. Het is mogelijk om de warmtepomp te kopen met behulp van de duurzaamheidshypotheek wat zorgt voor lagere hypotheeklasten.

De impressie met de boom is afkomstig van fase 2 en geeft een goed beeld van type Varadero (linkerkant van de twee-onder-één-kapwoning).
De andere impressie hoort bij fase 3 en geeft een goed beeld van de situering van type Varadero in deze rij (gelegen naast de vrijstaande woning Ramatuelle).

  • Nu in PreSale!
  • Vanaf €545.000,- v.o.n.
  • Ipanema+ met plafondhoogte begane grond van 3 meter!
6 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 6) Woonopp. 141 m² Perceelopp. 205 m² tot 252 m² Kamers 5 tot 7 Van € 545.000 tot € 565.000 v.o.n.
Woningen van Varadero
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Varadero, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image