Bekijk de foto van: Proeftuin Erasmusveld – De Velden in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Proeftuin Erasmusveld – De Velden

In voorbereiding
In voorbereiding

Duurzaam omgaan met de natuur speelt een belangrijke rol in Proeftuin Erasmusveld, en dat is goed te zien in De Velden! Zowel binnen in de woningen als in de openbare ruimte. De eengezinswoningen liggen aan gezellige groene woonhofjes die zorgen voor ontmoeting en veilige speelplekken.

In Proeftuin Erasmusveld is het tijd voor een nieuw deelplan met 125 duurzame eengezinswoningen: De Velden. De energiezuinige woningen liggen in een oase van groen, dat wordt doorkruist door een prachtige natuurpromenade, die aansluit op het Haagse ecologische lint. De natuurpromenade is voorzien van wadi’s die zorgen voor natuurlijke wateropvang. Hier kunnen kinderen in alle vrijheid spelen en de natuur ontdekken. De Velden is zo ingericht dat het een heerlijke plek is om te wandelen, te sporten en te genieten. Het uitzicht op het groen zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Wilt u de stap maken naar een energiezuinige eengezinswoning in een van de meest duurzame wijken van Den Haag? Dat kan in een van de vijf intieme hofjes van De Velden! De woningen hebben 3 woonlagen en variëren in grootte van circa 128 tot 176 m². Aan de voor- en achterzijde van uw huis heeft u een privé buitenruimten, die op natuurlijke wijze aansluiten op de groene omgeving. Een deelschuur biedt onderdak voor het gezamenlijke (buurt)speelgoed. Tussen de woonhoven komt groen, geschikt voor mens en dier, en waar het heerlijk voor kinderen is om doorheen te struinen.

De privé tuinen krijgen groene erfafscheidingen en de luifels worden voorzien van sfeervolle klimbeplanting. De woningen aan het water hebben een eigen vlonder. Hier geniet u van vrij uitzicht. Het openbaar en privé groen lopen naadloos in elkaar over. Geen aangeharkte tuintjes maar een natuurlijke omgeving. Er komen nestkastjes voor mussen en een zwaluwwand bij de tuin vlonders langs het ecolint. De Velden wordt autoluw, parkeren is mogelijk aan de randen van het wijkje.

Start verkoop 2e kwartaal 2021
Bent u op zoek naar een fijne woning, met ruimte om thuis te werken én in een groene omgeving? Dan zijn de energiezuinige gezinswoningen in De Velden echt iets voor u! De verkoop gaat naar verwachting in het 2e kwartaal van 2021 van start. Vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven op een bouwnummer. De komende periode wordt steeds meer informatie bekendgemaakt, waaronder plattegronden en prijzen. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor de Olsthoorn Nieuwbouw Nieuwsbrief en als belangstellende op de projectwebsite www.proeftuinerasmusveld.nl/de-velden

  • 125 energiezuinige gezinswoningen
  • Bijzondere duurzame woonwijk
  • Start verkoop Q2 2021
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Proeftuin Erasmusveld – De Velden, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1