Bekijk de foto van: Parkrijk De Lanen fase 2 in Rijswijk - Olsthoorn Makelaars

Parkrijk De Lanen fase 2

In verkoop
Van € 425.950 tot € 490.950 v.o.n.
Alle woningen onder optie

Parkrijk De Lanen: jouw bron van energie
Stel je eens voor... dat je opstaat in een omgeving waar het kriebelt en bruist. Een plek die uitnodigt tot spelen, sporten en ontdekken. Daar, waar iedereen naar hartenlust leeft. Simpelweg omdat de omgeving alles in zich heeft om je prettig, fit en veilig te voelen. Een stukje Nederland dat zó veelzijdig is dat je elke dag anders kunt inkleuren. Of je nu alleen, met vrienden of je kinderen bent. Zo’n plek waar alles wat je zoekt zó dichtbij is, vind je in Parkrijk De Lanen. Daar wordt wonen genieten.

Daar krijg je energie van.
De energie van De LanenKinderen die spelen in een veilige omgeving, volwassen die naar hartenlust sporten, wandelen, socializen of eropuit trekken ... Parkrijk De Lanen geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt.
Met de steden Rijswijk, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw direct woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk.

Duurzaam wonen in een groene omgevingHet woningaanbod van Parkrijk De Lanen is zeer divers. Van traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, volgens het concept MorgenWonen, ruime Laanwoningen tot sfeervolle appartementen. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Je bent dus niet meer afhankelijk van gas.

Wel de energie; niet de kostenWonen in deze energiezuinige woningen betekent dat je fors bespaart op energiekosten. Bovendien kun je rekenen op een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat. Een heerlijk vooruitzicht waarmee je jezelf en het milieu een plezier doet.

  • Alle woningen onder optie
  • 36 ideale gezinswoningen met een woonoppervlakte vanaf circa 126 m²
  • 10 extra brede Laanwoningen XL met een woonoppervlakte van circa 138 m²
Woonopp. 128 tot 142 m² Van € 425.950 tot € 490.950 v.o.n.
Woningtypen van Parkrijk De Lanen fase 2
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Parkrijk De Lanen fase 2, Rijswijk - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
23 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1