Bekijk de foto van: Parel Moerwijk eengezinswoningen in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Parel Moerwijk eengezinswoningen

In verkoop
Verkocht
Van € 280.000 tot € 402.500 v.o.n.
Alle woningen verkocht

Wil je al een tijdje een eigen huis in Den Haag kopen? En woon je graag groen, maar wel met alle voorzieningen in de buurt én zonder iets te missen van de gezellige Haagse reuring? Maak kennis met Parel Moerwijk, waar we 143 prachtige koopwoningen realiseren. Misschien is dit wel jouw kans om je woondromen waar te maken.

VERKOOP GESTART | Alle woningen staan onder optie
Na een succesvolle start verkoop zijn alle 56 eengezinswoningen inmiddels toegewezen. Het is niet mogelijk om je aan te melden als reservekandidaat voor deze woningen. De 56 eengezinswoningen komen aan de Hackfortstraat, Verwoldestraat en Zijpendalstraat. Door de typisch Moerwijkse groene overgangszone tussen je huis en de stoep krijgt ook dit deel van de wijk die lekker ruime opzet. De diepe tuinen met achterom zijn voorzien van een berging. Grotendeels is de oriëntatie van de tuinen zuidwest.
Als je een rondje door Moerwijk loopt, valt op hoe groen het hier is. De straten zijn ruim opgezet en met plantsoenen wordt nog meer afstand gecreëerd tussen de huizen. Overal zie je water met groene oevers en grote, volwassen bomen. Tussen de appartementengebouwen van Parel Moerwijk ligt een prachtige singel met groene oevers. Hier wandel je langs, spelen kinderen én kijk je straks heerlijk op uit.

De stoere stadswoningen zijn er in diverse varianten. Je kunt kiezen uit een huis met 2 of 3 woonlagen. Doordat de huizen een plat dak hebben, zijn alle verdiepingen optimaal bruikbaar. Door deze afwisselende hoogtes en breedtes zijn er huizen van 85 tot 128 m² groot. En is de woning niet groot genoeg? Dan kies je voor een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter, de tuinen van 9,3 tot 15 meter diep zijn er groot genoeg voor.

Er zijn 4 type woningen. Je hebt de keuze uit:

een 5,10 meter brede woning met 2 woonlagen van 85 m² groot
een 5,10 meter brede woning met 3 woonlagen van 128 m² groot
een 5,40 meter brede woning met 2 woonlagen van 90 m² groot
een 5,70 meter brede woning met 2 woonlagen van 96 m² groot

Parel Moerwijk is duurzaam en klimaat adaptief. We hebben best bijzondere maatregelen getroffen om het milieu en jouw energierekening te sparen. Verschil maken doen we niet alleen. Samen met ontwikkelaars, corporaties en beleggers investeren we vol passie in toekomstbestendige en betaalbare leefomgevingen waar bewoners onbezorgd kunnen wonen. Zo bouwen we daadkrachtig verder aan een leefklimaat waar mensen nu en in de toekomst duurzaam kunnen leven zonder in te leveren. Dat is fijn voor iedereen.

De woningen zijn gasloos. Koken doe je dus op inductie of keramisch. De woningen hebben ieder hun eigen water-water warmtepomp die de warmte en koude onttrekt aan de bodem. In huis zorgt de warmtepomp voor jouw warm water en verwarming. De warmte opwekkinginstallatie huur je, waardoor je geen zorgen hebt om het onderhoud en het verhelpen van storingen. Met de vloerverwarming kun je trouwens je appartement een aantal graden laten afkoelen. Heel comfortabel! Dat comfort wordt nog groter door de uitstekende isolatie. Tocht heb je hier niet. Om toch te zorgen voor een fris huis wordt er een uitgebalanceerd ventilatiesysteem aangelegd met warmteterugwinning.

  • 56 eengezinswoningen met diepe achtertuinen
Woonopp. 85 tot 128 m² Perceelopp. 114 m² tot 145 m² Van € 280.000 tot € 402.500 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Parel Moerwijk eengezinswoningen, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
8 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1