Bekijk de foto van: Parel Moerwijk appartementen fase 3 in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Parel Moerwijk appartementen fase 3

In voorbereiding
Van € 202.500 tot € 330.000 v.o.n.
Binnenkort in verkoop

LAATSTE FASE MET 58 TWEE EN DRIE KAMERAPPARTEMENTEN BINNENKORT IN VERKOOP
Nu alle appartementen in fase 1 verkocht zijn is het tijd voor 58 nieuwe appartementen in fase 3 van Parel Moerwijk. Op donderdag 3 december gaat de online verkoop van start. Wil je alle informatie ontvangen en aanwezig zijn bij de online start verkoop? Meld je dan nu direct aan via de projectwebsite!

Appartementen Parel Moerwijk in Den haag
In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parelmoerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een mooi uitzicht voor de bewoners van de appartementen. Nabij de woningen en appartementen ligt het Heeswijkplein waar diverse voorzieningen zijn zoals een supermarkt, een speelplek, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook is Moerwijk Oost goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, zelfs op loopafstand van station Moerwijk.

In Parel Moerwijk worden in 3 fases in totaal 87 kooopappartementen en 56 gezinswoningen gerealiseerd in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen en gezinswoningen uit fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht. Dit is de laatste kans om voor een nieuwbouw appartement te gaan in het project Parel Moerwijk!

In deze fase met 2 appartementengebouwen met 29 appartementen per gebouw zijn er verschillende type appartementen. Je hebt de keuze uit:
een 2-kamerappartement van 65 en 75 m² op de begane grond;
een 3-kamer tussenappartement van 79 en 90 m² groot met een terras op de begane grond;
een 3-kamer L hoekappartement van 93 m² en een hoekappartement van 90 m² groot met een terras op de begane grond;
een 3-kamer tussenappartement van 74 m² en 84 groot met een balkon op de verdiepingen;
een 3-kamer L hoekappartement van 87 m² en hoekappartementen van 84 m² met balkon;
een 3-kamer XL hoekappartement van 99 m² met balkon op de kopgevel;

Prijsranges
Inmiddels zijn de bandbreedtes van de koopsom per appartement bekend. Om je alvast een klein tipje van de sluier te geven...Het 'kleinste' appartement, een twee kamer appartement van 65 m², wordt aangeboden in de prijsrange van € 202.500,- tot € 227.500,- v.o.n. Ook zo benieuwd hoe de appartementen eruit zien?

Bel Olsthoorn Makelaars of laat jouw gegevens achter via de website www.parelmoerwijk.nl om in aanmerking te komen voor de beschikbare appartementen in deze fase.

  • 58 appartementen van 65 tot 99 m²
  • 3 december start verkoop
  • 2 en 3 kamer appartementen met zonnig balkon of terras
Woonopp. 65 tot 99 m² Van € 202.500 tot € 330.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Parel Moerwijk appartementen fase 3, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
11 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1