Bekijk de foto van: Noordoever in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Noordoever

In voorbereiding
Van € 194.000 tot € 700.000 v.o.n.

In Wateringse Veld wordt binnenkort gestart met de verkoop van 26 twee-onder-een-kapwoningen en 10 appartementen in het allerlaatste gedeelte van de Wateringse Binnentuinen.

De wijk ligt direct aan de Noordweg en wordt verder gevormd door het omliggende water. In het gebied zijn de laatste jaren veel woningen gebouwd, onder meer in de Zevenwoudenlaan, de Ellertsveldlaan en de Kennemerlandsingel. Dit maakt het een jonge, levendige omgeving. Binnen twintig minuten sta je met de auto geparkeerd aan het strand bij Kijkduin, of midden in het centrum van Den Haag of Delft.

Twee-onder-een-kapwoning
De entree van deze charmante twee-onder-een-kapwoning van woningtype H in Noordoever bereik je na het parkeren van je auto op je eigen oprit. Je auto staat dus gewoon voor de deur, handig! De aangebouwde berging verbindt jouw woning met die van je buren; je kunt er bovendien gereedschap, tuinspullen of huisraad kwijt.

Op de begane grond betreed je via de hal– met trap naar boven, meterkast en toilet –je een ruime, open leefruimte. Hier richt jij zonder moeite jouw droomkeuken en eetkamer in. Er is genoeg plek voor een lange tafel, om de hele avond te kunnen tafelen met jouw gezin, vrienden en familie. Of om in alle rust te genieten van een kop koffie en de krant. De achterzijde biedt ruimte voor een gezellige zithoek. Zie jij jezelf hier al luieren op de bank, uitkijkend over jouw achtertuin, gelegen op het noordoosten of zuidwesten? Als het lekker weer is, is het heerlijk om de tuindeuren open te zetten. De woningen op het schiereiland kijken bovendien uit op het water en worden voorzien van een individuele vlonder, ter versterking van de waterbeleving. Voor het echte buitengevoel, in en om je eigen huis!

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot de badkamer, een apart toilet en drie slaapkamers. De wasmachine en droger kun je op de tweede verdieping kwijt, in een afgesloten was- en techniekruimte. Wat je met de rest van de ruimte doet? Dat is aan jou. Met bijna 27 m² is er op de tweede verdieping volop bergruimte, en dankzij de dakkapel aan de achterzijde van het huis biedt de ruimte ook mogelijkheden om als extra slaapkamer, kantoor of thuis-gym in te richten.

Alles bij elkaar telt deze complete twee-onder-een-kapwoning van woningtype H 161 m² woonoppervlak. De privé voortuinen grenzen aan een autoluw binnenhof. Dat is de plek waar de buurkinderen samen spelen en je elkaar ontmoet voor een praatje.
De prijzen van de twee-onder-een kapwoningen zijn vanaf circa € 600.000,- v.o.n. en hebben een woonoppervlakte vanaf circa € 160 m².

Appartementen
Ben jij op zoek naar een knusse, betaalbare nieuwbouwwoning in een prachtige en levendige omgeving? Dan past één van de appartementen in Noordoever bij jouw woonwensen. Ideaal voor starters op de woningmarkt, kleine huishouders en mensen met een kleinere portemonnee. Je woont hier op de begane grond of 1e verdieping. Alle appartementen hebben 2 kamers en een woonoppervlakte van circa 41 tot 55 m². Welke plattegrond heeft jouw voorkeur?
De prijzen van de 2- kamerappartementen zijn vanaf circa € 194.000,- v.o.n, en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 41 m² .

Heb je interesse in de woningen of appartementen schrijf je dan in via de website https://www.nieuwbouw-noordoever.nl/

Woonopp. 41 tot 160 m² Perceelopp. 172 m² tot 243 m² Van € 194.000 tot € 700.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Noordoever, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1