Bekijk de foto van: Noordhof in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Noordhof

Verkocht
Van € 475.850 tot € 649.850 v.o.n.

In de wijk Wateringse Veld komt het prachtige plan Noordhof, een kleinschalig nieuwbouwwijkje met 2 vrijstaande en 20 half-vrijstaande woningen aan het Paul van Ostaijenpark tussen de Tomatenlaan en de Noordweg.

De verkoop is gestart. Alle woningen staan onder optie of zijn verkocht.

De woningen zijn gelegen op kavels tussen 253 m² en de 433 m² waarop klassieke en ruime woningen worden gebouwd. Er zijn verschillende types waar u uit kunt kiezen en tevens zijn alle woningen met vele opties uit te breiden.
De woonoppervlaktes zijn vanaf 146 m² tot ca. 185 m².

De prijzen van de woningen zijn vanaf 485.850,-- tot € 569.850,-- voor de half vrijstaande villa's en de vrijstaande villa's zijn € 649.850,-- vrij op naam.

Architect aan het woord:
"De inspiratie voor de architectuur van Noordhof is met name gevonden in de bouwstijlen die we kennen uit de 1e helft van de 20e eeuw, variërend van enigszins streng neoklassiek tot romantisch en traditioneel. Een combinatie van heldere en eenvoudige lijnen, altijd met veel aandacht voor het detail en de materialisering. Dit komt mooi tot uiting in de overstekken van de kappen, de metselwerkverbanden, stucwerk voorzien van groeven en geveltimmerwerken. De woningen stralen rust en klasse uit en voegen zich goed in de groene omgeving. Variaties in de nokrichting van de kappen en de voorgevelrooilijnen zorgen voor een gevarieerd en natuurlijk beeld".

Verschillende indelingen en uitbreidingen:
De architectuurstijl in Noordhof verwijst dus naar een rijk verleden. De uitgangspunten voor de indeling en constructie van de woning zijn echter van deze tijd. De plattegronden van de woningen zijn moeiteloos aan te passen: Nu, maar ook in de toekomst. Dankzij de ruime keuzevrijheid in het plan, maakt iedereen zijn eigen woning op maat. Een uitbouw aan de achterzijde, een grote ouderslaapkamer, een eigen speelkamer voor de kinderen…. Elke woning is aan te passen naar jouw manier van wonen en leven. aanpasbaar te maken aan uiteenlopende manieren van wonen en leven. Zowel voor jonge gezinnen, voor families met oudere kinderen als voor senioren bieden deze woningen legio mogelijkheden. Met de woningconfigurator zie je snel welke mogelijkheden er zijn.

  • Klassieke architectuur
  • Diverse varianten per woningtype
  • Kleinschalig nieuwbouwwijkje
Woonopp. 164 tot 185 m² Perceelopp. 253 m² tot 622 m² Van € 475.850 tot € 649.850 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Noordhof, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
9 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1