Bekijk de foto van: Lierkwartier Aan de Lanen in De Lier - Olsthoorn Makelaars

Lierkwartier Aan de Lanen

In voorbereiding
Februari 2021 start verkoop

Aan de Lanen fase 1 in Lierkwartier, De Lier gemeente Westland
Na het doorslaande succes van Op de Akkers presenteren we nu Aan de Lanen, de 2e wijk in het kindvriendelijke nieuwbouwgebied Lierkwartier. Een wijk waarin het dorpse karakter van het gezellige De Lier écht tot leven komt. Met veel variatie in woningen, tuinen en groene erfafscheidingen, houten gevelelementen en veranda’s. Wonen in een natuurrijke omgeving, met de steden Delft en Den Haag binnen handbereik. Hier ervaar je thuiskomen zoals je nergens anders doet, met veel ruimte voor de kinderen.

Verkoop 52 woningen in fase 1 in februari 2021 van start
De wijk Aan de Lanen zal in totaal uit ruim 100 woningen en zo’n 45 appartementen bestaan, die in drie fases in verkoop gaan. In de eerste fase zien we liefst 6 verschillende woningtypes terugkeren. In totaal zal fase 1 bestaan uit 52 woningen. En wat het mooiste is; de diversiteit in de woningen. De woningen in Aan de Lanen zijn namelijk verdeeld over 3 woonakkers, met elk een eigen uitstraling, onder andere door gebruik van materiaal, kleur van de gevel en dakvlak, toevoegingen aan de gevel en erfafscheidingen. Zo creëren we respectievelijk 3 woonmilieus: klassiek landelijk, dorps landelijk en chique landelijk. Wil je hier straks wonen? De verkoop van de eerste fase gaat naar verwachting in februari 2021 van start. Meld je nu aan als belangstellende via de projectwebsite en blijf als eerste op de hoogte over de koopsommen van de woningen en wanneer de verkoop start.

Genieten van stilte en natuur
Door de aanleg van water en groen – onderling en in de buurt zelf – krijgen de wijken in Lierkwartier de dorpse sfeer die past bij De Lier. Ook is er een goede aansluiting op het bestaande groen, water en de ecologische structuren in de omgeving. Aan de Lanen vormt samen met Op de Akkers een geheel nieuw woongebied, met centraal in de buurt een waterrijke ontmoetingsplek. Hier bieden speelplekken op en aan water kinderen de ruimte om op zoek te gaan naar avontuur. Aan de Lanen is echt een plek om te genieten van de stilte en de natuur.

  • 52 woningen in fase 1
  • Vrijstaande woningen, gelijkvloerse bungalows en rijwoningen
  • Binnenkort in verkoop
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Lierkwartier Aan de Lanen, De Lier - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1