Bekijk de foto van: Kavels De Gouw in Poeldijk - Olsthoorn Makelaars

Kavels De Gouw

In voorbereiding
Van € 342.500 tot € 555.000 v.o.n.
Binnenkort in verkoop

Op zoek naar een plek waar je jouw droomwoning kunt realiseren? In het waterrijke en groene gebied De Gouw, op de rand van het Westland en Den Haag, worden 31 kavels zeer binnenkort in verkoop gebracht. Het gebied de Gouw ligt ten noorden van de dorpskern van Kwintsheul: een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Misschien wel de plek voor jouw eigen droomvilla? Vlakbij de vaart de Hollewatering en de ecologische zone die van de kust naar Midden-Delfland loopt. Prachtig dus.

Verkoop binnenkort van start
Nog even en dan kun je je inschrijven voor een of meerdere kavels in De Gouw. Meld je nu alvast aan op de projectwebsite en maak een account aan. Zodra de verkoop start ontvang je daar als eerste bericht over. Heb je vragen of wil je meer weten over de kavels? Neem dan contact op met een van de kaveladviseurs van Olsthoorn Makelaars voor meer informatie over de kavels.

Jouw kaveladviseurs voor De Gouw
Een kavel in het Westland, waarop je jouw vrijstaande villa naar eigen wensen kan laten bouwen. Klinkt dat als een droom die je uit wilt laten komen? Olsthoorn Makelaars begeleidt je daar graag bij!
Het aankopen van een bouwkavel is een traject waar je hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks mee te maken heeft. Je krijgt te maken met veel vragen, onbekende termen en keuzes die gemaakt moeten worden. Dan is het belangrijk om een ervaren kaveladviseur naast je te hebben, die met je meekijkt en je adviseert en begeleidt in verschillende stappen van het aankooptraject. Olsthoorn Makelaars heeft ruime ervaring met de begeleiding van nieuwbouwkopers en de aan- en verkoop van kavels. Vanuit onze vestiging in Naaldwijk, weten we de weg in het Westland en omgeving.

“Het is mooi om samen met belangstellenden de mogelijkheden van een eigen kavel te ontdekken. Stap voor stap bouwen we dan aan hun droomwoning. Daar word ik echt enthousiast van!” – Monique Strik, kaveladviseur De Gouw

Kavels aan het water
In dit unieke stukje Kwintsheul komen een aantal kavels te koop, met een gemiddelde grootte van 500 m². De kavels grenzen met de tuin aan het water. De kavels van De Gouw liggen in het waterrijke Kwintsheul, gelegen aan de noordrand van het Westland. Een heerlijke plek om te wonen met diverse recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven.

Een huis naar jouw hart
In De Gouw kan je straks écht een huis naar jouw hart laten bouwen. Wonen aan het water met alle voorzieningen op een steenworp afstand.
Waterrijk wonen in De Gouw betreft een exclusieve wijk met een unieke verkaveling, het is een aaneenschakeling van ‘wooneilanden’. Het plan ligt precies op de ecologische verbindingsroute die de kust verbindt met Midden Delfland. Er zijn diverse kavels te koop, naar verwachting met een gemiddelde grootte van 500 m². De kavels worden verkocht zonder bebouwing. Je kan hierop je vrijstaande villa naar jouw eigen wensen laten bouwen. De stedenbouwkundige kaders zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is.

Goed om te weten
Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van uw inschrijving in het woningzoekendesysteem van gemeente Westland. De toewijzing wordt dus niet bepaald door het moment van inschrijving op de project website maar is het gemeentelijke woningzoekendesysteem van toepassing. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven in het woningzoekendesysteem vind je op de website van de gemeente Westland.

  • 31 ruime kavels
  • Aan water gelegen
  • Op de grens van het Westland en Den Haag
Perceelopp. 401 m² tot 618 m² Van € 342.500 tot € 555.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Kavels De Gouw, Poeldijk - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1