Bekijk de foto van: Hoflanen fase 3 in Rijswijk - Olsthoorn Makelaars

Hoflanen fase 3

In verkoop
Verkocht
Van € 413.500 tot € 482.500 v.o.n.
Alle woningen zijn verkocht

Alle woningen in deze fase zijn verkocht

Het aanbod van de 3e fase in deelgebied de Hoflanen bestaat uit 5 eengezinswoningen type Meesters aan de Lanen van circa 134 m² en tuin op het zuidwesten. Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,14 meter diep en gelegen aan een laan. In het hof bevinden zich 30 eengezinswoningen type Dames in het Hof. Deze woningen van circa 119 m² zijn 5,1 meter breed en 10,14 meter diep. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? De woningen zijn optioneel uit te bouwen op de begane grond en beschikken over veel keuze voor indelingsmogelijkheden. De bouw van de woningen in deze fase start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021. De bouwperiode voor de deze woningen is ongeveer een jaar

Alle woningen in deze fase worden compleet opgeleverd:
- Inclusief complete keuken
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief bodemwarmtepomp
- Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

De verkoop van dit fraaie plan is gestart op woensdag 31 maart. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus was er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie, waaronder de prijslijst, situatietekening en technische tekeningen vindt u op de projectwebsite. De inschrijven voor deze woningen was mogelijk tot 7 april 12.00 uur. U kunt zich nu niet meer inschrijven voor de woningen of u aanmelden als reservekandidaat.

Wonen in Hoflanen | Parkrijk in RijswijkBuiten
Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen. Of neem in de zomer een verkoelende duik in de parkvijver.

De bouw van de 87 woningen in Hoflanen is verdeeld over drie fasen. De eerste fase bestaat uit 32 ruime rijwoningen met een schuine kap en in fase 2 worden 20 unieke beneden- en bovenwoningen in verkoop gebracht.

Wonen in RijswijkBuiten
Gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft vindt u een unieke wijk: RijswijkBuiten. Deze groene wijk met zijn prachtige waterpartijen loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. RijswijkBuiten is een wijk vol nieuwe energie. In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk vindt u plan Hoflanen. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe woonbuurt Hoflanen.Parkrijk is een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten. Iedere woning beschikt over tenminste één eigen parkeerplaats. Daarnaast zal er een mobiliteitspunt in de wijk gecreëerd worden. Voor meer informatie ga naar www.rijswijkbuiten.nl

Ligging en de omgeving
RijswijkBuiten is klaar voor de toekomst. Naast de gasloze en duurzame woningen vindt u hier een robuust water- en poldersysteem, volop diversiteit in de groenstructuur en aandacht voor variatie van natuurlijke elementen.Het gezellige centrum van Rijswijk ligt op steenworpafstand en ook de historische binnenstad van Delft is om de hoek. Via de openbaar vervoer-mogelijkheden en de A13 en de A4 binnen handbereik, bent u in no time in omliggende steden als Den Haag en Rotterdam.

  • 35 eengezinswoningen in RijswijkBuiten
  • 2 type met 119 en 137 m² woonoppervlakte
  • Vanaf € 413.500,- v.o.n.
Woonopp. 115 tot 132 m² Perceelopp. 119 m² tot 219 m² 4 Kamers Van € 413.500 tot € 482.500 v.o.n.
Woningtypen van Hoflanen fase 3
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Hoflanen fase 3, Rijswijk - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1