Bekijk de foto van: Gebouw Leyhof in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Gebouw Leyhof

4 woningen beschikbaar
3 nieuwbouw woonhuizen beschikbaar (van 45) 1 nieuwbouw appartementen beschikbaar (van 18) Van € 224.850 tot € 574.850 v.o.n.
Nog enkele woningen te koop

Gebouw Leyhof is een bijzonder woongebouw met 108 energiezuinige woningen in Proeftuin Erasmusveld. Je vindt hier appartementen en 3-laagse stadswoningen met een privé terras of tuin. Centraal in het gebouw is een grote dektuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Woon je in Gebouw Leyhof, dan maak je deel uit van een duurzame samenleving. Dat zie je niet alleen terug in het aanbod van deelauto’s, deelfietsen en energiezuinige installaties. Ook aan de collectieve ruimtes in het gebouw. Denk aan een paviljoen, wasbar of bibliotheek.

Proeftuin Erasmusveld wordt de nieuwe duurzame woonbuurt in Den Haag. Midden in een ecologische zone ontstaat een nieuwe leefomgeving voor plant, dier én mens. Een toonbeeld van gezond stads samenleven. Een plek voor mensen die bewust anders willen wonen.

  • Bouw gestart oplevering voorjaar 2022
  • Ruim 70% verkocht!
  • Nog enkele Terras- en Tuinwoningen beschikbaar
4 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 45) Woonopp. 53 tot 157 m² Perceelopp. 85 m² Kamers 1 tot 8 Van € 224.850 tot € 574.850 v.o.n.
Woningtypen van Gebouw Leyhof
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Gebouw Leyhof, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
10 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1