Bekijk de foto van: Duingeest Eiland in Monster - Olsthoorn Makelaars

Duingeest Eiland

In voorbereiding
Project in voorbereiding

LAATSTE FASE DUINGEEST IN MONSTER
Duingeest Eiland is de allerlaatste fase in Duingeest. Hier komen 5 luxe vrijstaande en 4 royale 2 onder 1 kapwoningen. De architectuur sluit op harmonische wijze aan bij de rest van de wijk maar heeft toch een geheel eigen uitstraling. In dit fantastische nieuwbouwplan in Monster, pal achter de duinen, ervaar je 365 dagen per jaar het ultieme vakantiegevoel!

De 5 luxe vrijstaande woningen krijgen allemaal witte tuitgevels. Zo onderscheidt Duingeest Eiland zich als moderne variant op de zo typerende kustarchitectuur van de omringende woningen in Duingeest. Uiteraard parkeer je je auto op eigen terrein. Op de oprit is plaats voor 2 auto's.

NATUURLIJK BLIJ
Als je in zo’n omgeving woont, is buiten zijn misschien wel het allerleukste. Recreatiemogelijkheden te over. Maak een fietstocht langs de kustweg, loop door de duinen of geniet een heerlijke dag op het strand. Een populaire plek voor surfers, vogelaars, wandelaars en andere natuurgenieters is de Zandmotor. Een indrukwekkende zandplaat voor de kust
van Ter Heijde.

Vanaf Duingeest Eiland heb je volop mogelijkheden om buiten actief bezig te zijn. Je woont immers aan het water en hebt de duinen als verlengde van je achtertuin. Daarnaast profiteer je in Duingeest Eiland van alle voordelen die een nieuwbouwwoning je biedt, maar dan wel met bestaande voorzieningen zoals supermarkt, scholen en horeca binnen handbereik. Wat een ideale locatie!

DUINGEEST: EEN ECHTE DUINWIJK TOT IN HET KLEINSTE DETAIL
De opzet van Duingeest is echt uniek. In de wijk wordt stapvoets gereden, want voor hard rijden lenen de slingerende straten met ouderwetse klinkers zich niet. Door de duinvallei, diverse groenstroken, speelse schelpenpaadjes, de duintuinen en de duinbeplanting waan je je in Duingeest in een echt duinlandschap. Het reliëf van de duinen komt terug in de
hoogte van de kavels. Prettige bijkomstigheid is dat je in huis geniet van net dat beetje extra privacy, omdat passanten minder gemakkelijk naar binnen kunnen kijken.

MONSTER EN OMGEVING
Een rijke historie, veel voorzieningen, leuke winkels en een vijf kilometer lang zandstrand. De populariteit van dit Westlandse dorp is snel verklaard. Monster heeft alles ‘in huis’ om het zijn bewoners en bezoekers naar de zin te maken. Een karakteristiek dorp De rijksmonumenten in Monster geven het dorp een lekker oud karakter. Een mooie tegenhanger voor de moderne voorzieningen die er zijn. Het ontbreekt je hier aan niets. In het dorp vind je een zeer compleet winkelaanbod, er zijn diverse leuke restaurants en er zijn een aantal (basis)scholen. Ook op het gebied van recreatie, sport en cultuur is er veel te doen. Zoals een écht Westlands dorp betaamt, heeft Monster ook een heel actief verenigingsleven. Duingeest ligt zo dicht bij de dorpskern dat je gewoon gebruik kunt (blijven) maken van alles wat het dorp te bieden heeft. Wil je meer of eens wat anders? Den Haag en de overige kernen van het Westland zijn goed en snel bereikbaar.

UITSTEKEND BEREIKBAAR
Duingeest ligt tussen de duinen en de ’s-Gravenzandseweg, ter hoogte van de Marmerschelp. Een ideale locatie: tegen het dorpshart van Monster aan en vlak bij de N211. Via deze provinciale weg rijd je zo naar Delft, Den Haag, Rotterdam en Hoek van Holland. Ook met de bus kun je hier prima uit de voeten. Lijn 34 en 31 (naar Den Haag) stoppen dichtbij.

Woonopp. 175 tot 200 m² Perceelopp. 250 m² tot 400 m²
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Duingeest Eiland, Monster - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1