Bekijk de foto van: Duingeest Eiland in Monster - Olsthoorn Makelaars

Duingeest Eiland

In verkoop
Van € 674.850 tot € 999.850 v.o.n.
Nu in verkoop Alle woningen onder optie

Alle woningen in Duingeest Eiland staan onder optie. Het is niet mogelijk om u in te schrijven als reserve kandidaat voor de woningen.

LAATSTE FASE DUINGEEST IN MONSTER
Duingeest Eiland is de allerlaatste fase in Duingeest. Hier komen 5 luxe vrijstaande en 4 royale 2 onder 1 kapwoningen. De architectuur sluit op harmonische wijze aan bij de rest van de wijk maar heeft toch een geheel eigen uitstraling. In dit fantastische nieuwbouwplan in Monster, pal achter de duinen, ervaart u 365 dagen per jaar het ultieme vakantiegevoel!

De 5 luxe vrijstaande woningen krijgen allemaal witte tuitgevels. Zo onderscheidt Duingeest Eiland zich als moderne variant op de zo typerende kustarchitectuur van de omringende woningen in Duingeest. Uiteraard parkeert u uw auto op eigen terrein. Op de oprit is plaats voor 2 auto's. Achter de schermen zijn de voorbereidingen op de verkoop van deze fase in volle gang.

NATUURLIJK BLIJ
Als u in zo’n omgeving woont, is buiten zijn misschien wel het allerleukste. Recreatiemogelijkheden te over. Maak een fietstocht langs de kustweg, loop door de duinen of geniet een heerlijke dag op het strand. Een populaire plek voor surfers, vogelaars, wandelaars en andere natuurgenieters is de Zandmotor. Een indrukwekkende zandplaat voor de kust
van Ter Heijde.

Vanaf Duingeest Eiland heeft u volop mogelijkheden om buiten actief bezig te zijn. U woont immers aan het water en hebt de duinen als verlengde van uw achtertuin. Daarnaast profiteert u in Duingeest Eiland van alle voordelen die een nieuwbouwwoning biedt, maar dan wel met bestaande voorzieningen zoals supermarkt, scholen en horeca binnen handbereik. Wat een ideale locatie!

DUINGEEST: EEN ECHTE DUINWIJK TOT IN HET KLEINSTE DETAIL
De opzet van Duingeest is echt uniek. In de wijk wordt stapvoets gereden, want voor hard rijden lenen de slingerende straten met ouderwetse klinkers zich niet. Door de duinvallei, diverse groenstroken, speelse schelpenpaadjes, de duintuinen en de duinbeplanting waant u zich in Duingeest in een echt duinlandschap. Het reliëf van de duinen komt terug in de
hoogte van de kavels. Prettige bijkomstigheid is dat u in huis geniet van net dat beetje extra privacy, omdat passanten minder gemakkelijk naar binnen kunnen kijken.

MONSTER EN OMGEVING
Een rijke historie, veel voorzieningen, leuke winkels en een vijf kilometer lang zandstrand. De populariteit van dit Westlandse dorp is snel verklaard. Monster heeft alles ‘in huis’ om het zijn bewoners en bezoekers naar de zin te maken. Een karakteristiek dorp De rijksmonumenten in Monster geven het dorp een lekker oud karakter. Een mooie tegenhanger voor de moderne voorzieningen die er zijn. Het ontbreekt u hier aan niets. In het dorp vindt u een zeer compleet winkelaanbod, er zijn diverse leuke restaurants en er zijn een aantal (basis)scholen. Ook op het gebied van recreatie, sport en cultuur is er veel te doen. Zoals een écht Westlands dorp betaamt, heeft Monster ook een heel actief verenigingsleven. Duingeest ligt zo dicht bij de dorpskern dat u gewoon gebruik kunt (blijven) maken van alles wat het dorp te bieden heeft. Wilt u meer of eens wat anders? Den Haag en de overige kernen van het Westland zijn goed en snel bereikbaar.

UITSTEKEND BEREIKBAAR
Duingeest ligt tussen de duinen en de ’s-Gravenzandseweg, ter hoogte van de Marmerschelp. Een ideale locatie: tegen het dorpshart van Monster aan en vlak bij de N211. Via deze provinciale weg rijdt u zo naar Delft, Den Haag, Rotterdam en Hoek van Holland. Ook met de bus kunt u hier prima uit de voeten. Lijn 34 en 31 (naar Den Haag) stoppen dichtbij.

GOED OM TE WETEN
Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van uw inschrijving in het woningzoekendesysteem van gemeente Westland. De toewijzing wordt dus niet bepaald door het moment van inschrijving op de project website maar is het gemeentelijke woningzoekendesysteem van toepassing. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven in het woningzoekendesysteem vindt u op de website van de gemeente Westland.

  • Riante vrijstaande woningen en tweekappers
  • Laatste fase in Duingeest
  • Een echte duinwijk tot in het kleinste detail
Woonopp. 176 tot 210 m² Perceelopp. 304 m² tot 745 m² Van € 674.850 tot € 999.850 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Duingeest Eiland, Monster - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image