Bekijk de foto van: CottagePark Waddinxveen in Waddinxveen - Olsthoorn Makelaars

CottagePark Waddinxveen

In verkoop
Verkocht
Van € 392.500 tot € 775.000 v.o.n.
100% verkocht

Nu in de verkoop: CottagePark Waddinxveen; wonen met Engelse Allure! Schrijf je nu in tijdens inschrijfperiode 2 voor uw droomwoning in CottagePark. Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op https://www.cottagepark.nl/

WONEN IN EEN EIGENTIJDSE COTTAGE
CottagePark is stijlvol wonen in een landelijk, Engelse sfeer. Een sterke combinatie van charmante Tudor architectuur en modern comfort. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is heel plezierig; op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel in Waddinxveen.

RUSTIGE, VEILIGE BUURT
Dit eigen stukje Waddinxveen is een woonlocatie waar men eigenlijk alleen gericht komt. In deze intieme sfeer realiseren we een kleinschalig nieuwbouwplan met een dorps karakter. Veel groen, ruim opgezet en gemoedelijk. Bewoners creëren met elkaar een buurt waar je graag woont en elkaar kent. De auto is te gast. Kinderen hebben hier straks ook alle ruimte om onbezorgd buiten te spelen.

CHARMANTE DETAILS VAN TOEN EN NU
Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. De woningen verschillen van elkaar in kleurstelling en vorm, waardoor een gevarieerd beeld ontstaat. Bij alle woningen ziet u charmante details van de architectuurstijl ‘Tudor’ terug. Herkenbaar aan onder andere de steile daken, markante gemetselde schoorstenen, baksteen in warm rood of bruin en ramen met roedeverdelingen. En uiteraard is CottagePark ook voorbereid op een gasloze / duurzame toekomst.

Een nieuwbouwwoning in CottagePark kopen is in alle opzichten maximaal genieten. Zo kunt u bijvoorbeeld van a tot en met z uw eigen lifestyle vormgeven. Houdt u van een rustige inrichting of juist kleurrijk en druk? Spullen met een verhaal of design van nu? Of misschien wel een combinatie van die twee?! U begint als het ware weer helemaal opnieuw. Een ander groot voordeel is het feit dat u met een nieuwbouwhuis voorbereid bent op de toekomst. Duurzaam, energiezuinig en gasloos opgezet zodat u hier nog heel lang zorgeloos kunt genieten van een gezond woonklimaat.

Het aanbod in CottagePark is breed. In totaal worden er 60 koopwoningen gerealiseerd in verschillende woningtypen:

11 EENGEZINSWONING
- Woonoppervlakte 133 tot 138 m²
- Koopsommen vanaf € 392.500,- v.o.n.
In het prachtige CottagePark komen 11 ruime gezinswoningen. Perfect voor als u wilt gaan samenwonen of samen de stap van huren naar kopen wilt maken. En wie weet als er kinderen zijn of komen, dan past dit huis ook nog perfect. U heeft tenslotte minimaal 133 m² woonoppervlakte. Er is volop variatie in details. Van een luifel tot een schoorsteen, het vakwerk in de gevel tot de speelse dakkapellen, elk huis heeft iets dat hem uniek maakt.

21 HERENHUIZEN
- Woonoppervlakte 151 tot 176 m²
- Koopsommen vanaf €460.000,- v.o.n.
Wilt u wonen aan de Tweede Bloksweg en via een bruggetje uw kavel bereiken, genieten aan het mooie straatje bij de Manor, of vrij uitkijken op het groene hof? Kies voor een van de stijlvolle Herenhuizen. Bijzonder is de enorme variatie aan uitstraling en indeling van de woningen. Van een ruim opgezette, traditionele plattegrond tot een unieke indeling die de fantasie prikkelt. Hier kiest u het huis dat past bij uw leven. De Herenhuizen zijn 151 tot 176 m² groot. Kies uit het brede aanbod van 7 typen gave Herenhuizen.

12 TWEE-ONDER-EEN-KAPVILLA'S VERKOCHT
- Woonoppervlakte 176 - 184 m²
- Koopsommen vanaf € 535.000,- tot € 620.000,- v.o.n.
De charmante twee-onder-een-kapvilla’s liggen op een prachtige plek in CottagePark. De tuinen grenzen allemaal aan groen en water. Kiest u voor wonen met zicht op het groene hof of de statige oprijlaan van de Manor; het stijlvolle appartementengebouw? De variatie in woningen is groot en er zijn vier typen. Altijd woont u écht ruim; het woonoppervlakte start bij een grootte van 176 m²! De architect heeft de geschakelde villa’s vaak ook aan de voorkant hoge ramen gegeven, zodat u optimaal kunt genieten van het mooie zicht en de kinderen die buiten spelen. Je zult hier maar op kunnen groeien.

4 VRIJSTAANDE VILLA'S
- Woonoppervlakte 206 m²
- Koopsommen vanaf € 76000,- v.o.n.
Het zijn er slechts vier en geen villa is gelijk. Eén bereikt u door het bruggetje over te steken en direct uw eigen kavel op te rijden. De andere drie liggen aan een groen hof. Bij alle vier geniet u binnen van een zee aan ruimte en licht. De ramen zijn groot en de niet alledaagse, praktische indeling, zorgt ervoor dat u hier echt iets bijzonders van kunt maken.

11 APPARTEMENTEN & 1 PENTHOUSE
- Woonoppervlakte 115 tot 235 m²
- Koopsommen vanaf € 500.000,- v.o.n.
Bijna geen een appartement is hetzelfde. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 115 tot maar liefst 235 m². Alle appartementen zijn praktisch ingedeeld, hebben grote ramen, soms een erker én een fantastisch balkon of terras van 15, 18 of zelfs 20m². Het penthouse is met 235 m² niet alleen uniek qua oppervlak. Deze woning is met niets te vergelijken door de enorme living van 91 m² en de twee grote terrassen van 27 m² aan weerszijden van het gebouw. Het extra hoge plafond (2,80 m) en het rondom invallende licht maakt dit penthouse tot een heus paleis.

IDEALE PLEK BIJ DE GOUWE
Waddinxveen is een gezellig dorp om te wonen. Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland; dichtbij steden als Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Alles heeft u hier op loop- of fietsafstand. Natuur, sportverenigingen, kinderopvang, scholen, speelplekken voor kleine en grote kinderen, een goed OV-netwerk en breed aanbod van winkels. Een nieuwe woonplek nabij de Gouwe. Fijn!

  • Alle woningen zijn verkocht
  • Beste plek in Waddinxveen, op loopafstand van het Gouweplein
Woonopp. 115 tot 218 m² Perceelopp. 134 m² tot 594 m² Van € 392.500 tot € 775.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: CottagePark Waddinxveen, Waddinxveen - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
9 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1