Bekijk de foto van: Vroondaal Staete in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Vroondaal Staete

Verkocht
Van € 364.500 tot € 659.500 v.o.n.

Na de succesvolle verkoop en realisatie van de voorgaande fases in Vroondaal Staete zijn de woningen in fase 5 aan de Thomas Mannsingel te Den Haag in verkoop gegaan.

Deze prachtige half vrijstaande villa’s en herenhuizen hebben een klassieke en karakteristieke Haagse en chique uitstraling. De woningen zijn allen rijk gedetailleerd, hebben hoge plafonds, hoge ramen en veel lichtinval.

Er zijn 4 half vrijstaande villa's in verkoop van het type Noordeinde welke een woonoppervlak hebben vanaf ca. 184 m² tot ca. 210 m².
Van het type Sweelinck hoek zijn er tevens 4 herenhuizen in verkoop. Het woonoppervlak van deze woningen bedraagt 149 m². Tevens beschikken deze woningen over een garage.
Van de herenhuizen type Sweelinck zijn er 11 woningen in verkoop gekomen. Deze woningen zijn in een drietal types verdeeld. De woonoppervlaktes zijn vanaf ca. 133 m².

Het project Vroondaal Staete bestaat uit halfvrijstaande villa's type Noordeinde en geschakelde herenhuizen type Sweelinck. Onze huizen zijn uniek, op authentieke Haagse wijze gedetailleerd met een prachtige statige uitstraling. De detaillering stopt niet bij de buitenkant, maar wordt doorgetrokken naar de binnenzijde. Unieke plattegronden en mooie afwerkingsdetails maken uw huis compleet af. Een herenhuis dat door ontwerp, detaillering en de unieke plattegronden de sfeer ademt van vroeger, maar alle gemakken kent van nieuwbouw! Lage onderhoudskosten, lage energielasten en nog mooier alles inrichten naar eigen smaak! Een uitbouw, dakkapel of inloopkast zijn slechts enkele voorbeelden van keuzes die u straks kunt maken.

Vroondaal is een ideale locatie voor mensen die de voorzieningen van de stad Den Haag willen combineren met het buitengevoel van kust en groen. Mensen die gezellig met de buren borrelen in het park en zich daarna in alle rust weer terugtrekken en genieten van de ruimte in en rondom huis.
Vroondaal Zuid is een karakteristieke woonbuurt met een typische Haagse architectuurstijl zoals in het Haagse Statenkwartier of de Archipelbuurt. De buurt biedt nieuwe exclusieve huizen met een karakteristieke uitstraling. U woont aan de rand van een park met alle stadse voorzieningen binnen handbereik, op fietsafstand van duinen en strand. In Vroondaal Zuid ervaart u hoe wonen in de stad ook kan zijn: kinderen kunnen veilig buiten spelen of ravotten in het nabijgelegen park. U kunt altijd voor de deur parkeren en genieten van een ruim huis met een royale tuin! U kiest zelf of u zin heeft om met de kinderen uit te waaien op het strand, te genieten van cultuur in de stad of met de bakfiets naar de markt te gaan in Loosduinen voor de dagelijkse boodschappen. Wat u ook doet: u komt altijd weer thuis in alle rust en ruimte.

Prijzen vanaf € 364.500,-- v.o.n.

  • Statige Haagse architectuurstijl
  • In recreatiegebied
  • Sfeer ademt naar vroeger
Woonopp. 133 tot 210 m² Perceelopp. 152 m² tot 401 m² Van € 364.500 tot € 659.500 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Vroondaal Staete, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
14 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1