Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Villapark Eikelenburgh – fase 6

Verkocht
Van € 449.000 tot € 725.000 v.o.n.

In de zesde fase in Villapark Eikelenburgh worden wederom de woningtypen Opaal, Toermalijn, Aquamarijn, Saffier en Amethyst gerealiseerd. Nieuw in deze fase is het woningtype Villa Robijn. Op de projectwebsite www.villaparkeikelenburgh.nl kunt u de brochure, technische omschrijving en meerwerklijst downloaden. Villapark Eikelenburgh fase 6 is nagenoeg uitverkocht. Op de projectwebsite kunt u zien welke woningen er nog beschikbaar zijn.

Het project Villapark Eikelenburgh heeft zoveel karakter: door bestaand groen, een ecologische zone, de Reijnerwatering en de historische boerderijen is de sfeer hier landelijk en gemoedelijk. Over enkele jaren staan hier kwalitatief hoogwaardige woningen die het karakter van dit landschap alleen maar sterker benadrukken.

Zoals u van een Villapark mag verwachten, zijn alle woningen onder rijke architectuur ontworpen en zijn er veel differentiaties, door erkers, dakkapellen, bijzondere hoekoplossingen etc.

Uiteraard sluiten deze woningen naadloos aan op de architectuur van de woningen uit de eerdere fase met hun royale dakoverstek, speklagen in de gevels, traditionele bakstenen en de keramische dakpannen.

Ook van binnen straalt de luxe van deze woningen af met een complete keuken en badkamer, separaat toilet, stompe binnendeuren, openslaande deuren naar de tuin en ga zo maar door.

Vanaf deze locatie kunt u gebruik maken van de voorzieningen in de gemeente Rijswijk. Maar ook de voorzieningen in het Wateringse Veld zijn op loop- en fietsafstand. Winkels, scholen, sportvoorzieningen en medische zorg is allemaal binnen handbereik.

Voor overige informatie en plattegronden verwijzen wij graag naar de projectsite:
www.villaparkeikelenburgh.nl

HET INFORMATIECENTRUM IS GEOPEND IEDERE 2E ZATERDAG VAN DE MAAND, VAN 11.00-13.00 UUR EN IS GELEGEN AAN DE SIR WINSTON CHURCHILLLAAN 1033 TE RIJSWIJK.

  • Karakteristieke jaren '30 stijl
  • Rustig wonen
  • Centraal gelegen
Woonopp. 153 tot 199 m² Perceelopp. 181 m² tot 457 m² Van € 449.000 tot € 725.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
13 Foto's
Kaart
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1