Bekijk de foto van: Vermeerkwartier Appartementen in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Vermeerkwartier Appartementen

Verkocht
Van € 152.500 tot € 230.000 v.o.n.

Wilt u wonen in een nieuwbouwappartement in het Vermeerkwartier, gelegen op een centrale plek in de Schilderswijk? Dan is dit uw laatste kans!

De laatste fase in het Vermeerkwartier Den Haag is aangebroken. In deze fase worden 32 eengezinswoningen, 7 appartementen én een commerciële ruimte aangeboden. De eengezinswoningen zijn reeds verkocht.

Appartementen:
In deze laatste fase van het Vermeerkwartier worden 7 appartementen met verschillende oppervlaktes en indelingsvarianten aangeboden. De appartementen zijn verspreid over 4 woonlagen (zonder lift) en hebben een vloeroppervlak tussen de 65 m2 en 125 m2. Alle appartementen beschikken over minimaal 2 slaapkamers en een buitenruimte, waarvan één appartement beschikt over een tuin. De ruime maisonnette is gelegen op de tweede en derde verdieping in het complex en beschikt over 3 slaapkamers. Op de begane grond zijn de bergingen behorende bij de appartementen gelegen.

Commerciële ruimte:
Op de hoek van de Hoefkade en Parallelweg wordt op de begane grond een commerciële ruimte aangeboden met een totale vloeroppervlakte van ca. 92 m2. Let op: deze ruimte mag uitsluitend worden gebruikt voor dienstverlening. Horeca en detailhandel zijn hier helaas NIET toegestaan. De commerciële ruimte is VERKOCHT.

In de eerdere bouwfases van het Vermeerkwartier zijn alle woningen razendsnel verkocht. Na dit succes is het tijd voor de laatste fase in deze dynamische Haagse wijk. De appartementen (met uitzondering van de commerciële ruimte) worden verkocht inclusief badkamer en toilet. Een keuken is niet inbegrepen in de koopsom.

Vanaf prijs: € 152.500,00 v.o.n.
Grond: eeuwigdurend afgekochte erfpacht
Oppervlakte: 65 m2 - 125 m2
VvE: nog op te richten

Voor meer informatie over het project kunt u ook terecht op de website van het Vermeerkwartier: http://www.vermeerkwartierdenhaag.nl/

  Woonopp. 65 tot 125 m² Van € 152.500 tot € 230.000 v.o.n.
  Foto's
  Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Vermeerkwartier Appartementen, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  10 Foto's