Bekijk de foto van: Verandawoningen Zevenwoudenlaan in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

Verandawoningen Zevenwoudenlaan

Missing: object_sold_houses_text
Missing: projects_detail_information_from_to_prices Missing: projects_detail_information_from_to_prices_after

Heerlijk wonen in een huis met veel details.
Aan de noordzijde van de Zevenwoudenlaan komen twee woningrijen met in totaal 13 eengezinswoningen. De architectuur is bijzonder charmant en rijk gedetailleerd. Van de kaders om de voordeur en de klosjes onder de overstekende dakrand tot de accenten in het metselwerk.

De frisse wittinten van de gevels, de kozijnen en de veranda's aan de voorzijde van de tussenwoningen combineren mooi met helderrode dakpan en de roodpaarse gevelsteen. Elk huis heeft wel een eye catcher dat hem aantrekkelijk maakt. Parkeren bij de woningen is geen probleem. Naast het linker woonblok wordt een parkeerlaantje gerealiseerd. Ook in de straat voor de woningen is ruimte om te parkeren. De tussen woningen zijn de Verandawoningen. Het zijn prachtige wit gekiemde huizen met een overkapping aan de voorzijde. De overkapping heeft dezelfde rode dakpan als het dak. Vanuit de keuken loop je via openslaande deuren de veranda op. Hier zit je heerlijk beschut en geniet je van de middag- en avondzon. Er zijn ook enkel tussenwoningen met een halve veranda en een halve tuitgevel en woningen met tuitgevels die uniek zijn door hun hoekligging , al dan niet met zij-uitbouw en eigen parkeerplaats. Veel variatie dus. Samen vormen de huizen een mooi ensemble dat wordt verfraaid door de diepe voortuinen met gemetseld muurtje. Tussen de voortuin en een brede stoep komt tevens een groenzone. Alle woningen hebben een tuin op het noordoosten met een natuurvriendelijke zone, grenzend aan het water. En Juist bij dat water, aan het einde van de tuin, geniet je van de zon.

Bouwnummer 25 is nog beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op!

  • Veranda aan de voorzijde van de woning
  • Architectuur rijk gedetailleerd
  • Natuurvriendelijke tuin
Missing: projects_detail_information_floorsize_project Missing: projects_detail_information_plotsize_project Missing: projects_detail_information_from_to_prices Missing: projects_detail_information_from_to_prices_after
Missing: object_images_text
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Verandawoningen Zevenwoudenlaan, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Missing: object_map_text
Missing: object_transport_city_text
Missing: object_resources_city_text
Missing: object_schools_city_text
1/1