Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Verandawoningen Zevenwoudenlaan

Verkocht
Van € 357.850 tot € 485.850 v.o.n.

Heerlijk wonen in een huis met veel details.
Aan de noordzijde van de Zevenwoudenlaan komen twee woningrijen met in totaal 13 eengezinswoningen. De architectuur is bijzonder charmant en rijk gedetailleerd. Van de kaders om de voordeur en de klosjes onder de overstekende dakrand tot de accenten in het metselwerk.

De frisse wittinten van de gevels, de kozijnen en de veranda's aan de voorzijde van de tussenwoningen combineren mooi met helderrode dakpan en de roodpaarse gevelsteen. Elk huis heeft wel een eye catcher dat hem aantrekkelijk maakt. Parkeren bij de woningen is geen probleem. Naast het linker woonblok wordt een parkeerlaantje gerealiseerd. Ook in de straat voor de woningen is ruimte om te parkeren. De tussen woningen zijn de Verandawoningen. Het zijn prachtige wit gekiemde huizen met een overkapping aan de voorzijde. De overkapping heeft dezelfde rode dakpan als het dak. Vanuit de keuken loop je via openslaande deuren de veranda op. Hier zit je heerlijk beschut en geniet je van de middag- en avondzon. Er zijn ook enkel tussenwoningen met een halve veranda en een halve tuitgevel en woningen met tuitgevels die uniek zijn door hun hoekligging , al dan niet met zij-uitbouw en eigen parkeerplaats. Veel variatie dus. Samen vormen de huizen een mooi ensemble dat wordt verfraaid door de diepe voortuinen met gemetseld muurtje. Tussen de voortuin en een brede stoep komt tevens een groenzone. Alle woningen hebben een tuin op het noordoosten met een natuurvriendelijke zone, grenzend aan het water. En Juist bij dat water, aan het einde van de tuin, geniet je van de zon.

Bouwnummer 25 is nog beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op!

  • Veranda aan de voorzijde van de woning
  • Architectuur rijk gedetailleerd
  • Natuurvriendelijke tuin
Woonopp. 148 tot 180 m²Perceelopp. 168 m² tot 517 m²Van € 357.850 tot € 485.850 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1