Schoemaker Plantage Parkhuizen

Van € 537.500 tot € 675.000 v.o.n.

Klinkerbuurt 3 Parkhuizen is in verkoop

De indeling van een parkhuis is anders dan een ‘gewoon’ huis. Op de begane grond heb je naast de entree aan de achterzijde ook een entree aan de straatkant aan de voorzijde. Via deze laatste entree kom je in een ruime 6 meter brede studie met een apart toilet. Dit maakt de parkhuizen geschikt voor combinaties van wonen en werken. Je woont namelijk op de eerste verdieping, zodat je vanaf de bank, of juist tijdens het koken, een riant uitzicht hebt over het park van Schoemaker Plantage. In plaats van een tuin heb je een prachtig groot dakterras. Slapen doe op de je tweede en derde verdieping. Je hebt één eigen parkeerplaats op het mandelige parkeerterrein achter de huizen.

Klinkerbuurt 3 wordt een buurtje met leuke straatjes en gezellige pleintjes. Voor dit deel is een andere architect aan de slag gegaan: WAM architecten. Hierdoor ontstaat een ander beeld dan in Klinkerbuurt 1 en 2, maar Klinkerbuurt 3 is natuurlijk ook duidelijk zeer geschikt voor families. Kenmerkend voor de huizen in Schoemaker Plantage is dat het nul-op-de-meterhuizen zijn, met standaard vloerverwarming, verdiepingshoge binnendeuren, een grote schuifpui, een complete keuken en badkamer en een regenton in de tuin.

Schoemaker Plantage is groen wonen in de stad.
Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur. Aantrekkelijk? Maak kennis met Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft! En de snelwegen A4 en A13 liggen om de hoek.

Heeft u vragen over het project dan zijn wij u graag van dienst.

U kunt zich digitaal inschrijven via de website http://www.schoemakerplantage.nl/

Veel verschillende huizen verdeeld over twee buurtjes
Op de oude TNO-locatie tegenover de Technische Universiteit van Delft komt een compleet nieuwe woonbuurt met een park en zo’n 800 tot 900 nieuwbouwhuizen. Die huizen bouwen we gefaseerd, zodat de Schoemaker Plantage op natuurlijke wijze kan groeien. Hier voelt binnen als buiten. Vanaf dag één!

Architectuur
Met het ontwerp heeft de architect een hedendaagse vertaling van de Delftse School gemaakt. Wij bestempelen dit als de ‘Nieuwe Delftse School’. De Schoemaker Plantage voelt als een binnenstad én een tuindorp.

Het gras is echt groener in Schoemaker Plantage
Hoe het park wordt dat weten we nog niet precies. In eerste instantie wordt de invulling bepaald door tijdelijke initiatieven. Denk hierbij aan natuurlijke speelplaatsen, pluktuinen en moestuinen. Later gaan we de definitieve invulling bepalen. Bij voorkeur samen met jou. Zeker is dat je hier straks kunt spelen, ontspannen en sporten. Een park voor iedereen.

Woonopp. 185 tot 217 m² Van € 537.500 tot € 675.000 v.o.n.
Foto's
8 Foto's