Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Schoemaker Plantage Klinkerbuurt 3

Verkocht
Van € 376.000 tot € 525.000 v.o.n.

Klinkerbuurt 3 wordt een buurtje met leuke straatjes en gezellige pleintjes. Voor dit deel is een andere architect aan de slag gegaan: WAM architecten. Hierdoor ontstaat een ander beeld dan in Klinkerbuurt 1 en 2, maar Klinkerbuurt 3 is natuurlijk ook duidelijk zeer geschikt voor families. Kenmerkend voor de huizen in Schoemaker Plantage is dat het nul-op-de-meterhuizen zijn, met standaard vloerverwarming, verdiepingshoge binnendeuren, een grote schuifpui, een complete keuken en een regenton in de tuin.

Schoemaker Plantage is groen wonen in de stad.
Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur. Aantrekkelijk? Maak kennis met Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft!

Je hebt de keuze uit 3 verschillende types; royale gezinshuizen, brede gezinshuizen en extra brede gezinshuizen. En er zijn nog meer keuzes! Voor elke woonlaag kan je kiezen uit twee plattegronden. Zo kan je zelf je huis samenstellen zonder dat het meer kost. NUL kosten dus om in je ideale huis te wonen. De gemene deler van deze huizen? Het zijn allemaal nul-op-de-meterhuizen, ze hebben allemaal vloerverwarming, stompe deuren, een regenton in de tuin, parkeren op het binnen terrein, een grote schuifpui en een complete keuken.

Heeft u vragen over het project dan zijn wij u graag van dienst.

U kunt zich digitaal inschrijven via de website http://www.schoemakerplantage.nl/

Veel verschillende huizen verdeeld over twee buurtjes
Op de oude TNO-locatie tegenover de Technische Universiteit van Delft komt een compleet nieuwe woonbuurt met een park en zo’n 800 tot 900 nieuwbouwhuizen. Die huizen bouwen we gefaseerd, zodat de Schoemaker Plantage op natuurlijke wijze kan groeien. Hier voelt binnen als buiten. Vanaf dag één!

Architectuur
Met het ontwerp heeft de architect een hedendaagse vertaling van de Delftse School gemaakt. Wij bestempelen dit als de ‘Nieuwe Delftse School’. De Schoemaker Plantage voelt als een binnenstad én een tuindorp.

Het gras is echt groener in Schoemaker Plantage
Hoe het park wordt dat weten we nog niet precies. In eerste instantie wordt de invulling bepaald door tijdelijke initiatieven. Denk hierbij aan natuurlijke speelplaatsen, pluktuinen en moestuinen. Later gaan we de definitieve invulling bepalen. Bij voorkeur samen met jou. Zeker is dat je hier straks kunt spelen, ontspannen en sporten. Een park voor iedereen.

  • Stads wonen aan eigen park
  • Invulling park samen met bewoners
  • Nul-op-de-meter huis
Woonopp. 126 tot 177 m² Van € 376.000 tot € 525.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
8 Foto's
Kaart
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1