Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Schoemaker Plantage Klinkerbuurt 3

Verkocht
Van € 376.000 tot € 525.000 v.o.n.

Alle woningen van deze fase zijn inmiddels verkocht.

Er komt een nieuwe buurt in de Schoemakerplantage, de Grasbuurt. Na verwachting start de verkoop van de Grasbuurt in 2020.  Er komen verschillende huizen in de Grasbuurt: rijhuizen, 2-onder-1-kaphuizen en vrijstaande huizen. Ook denken we aan beneden-bovenwoningen, met op de begane grond een comfortabel appartement met tuin en hierboven een 2-laagse woning met riant terras. Ideaal voor wanneer een gezinshuis net te groot is! Alle huizen worden gebouwd in de stijl van de Nieuwe Delftse School met mooie bakstenen en passend in de Grasbuurt. Waar je dan aan moet denken? Veranda’s, het toepassen van andere materialen maar ook privé buitenruimte die overloopt in het groen. Om je een eerste indruk te geven delen we alvast een eerste schets.

  • Stads wonen aan eigen park
  • Invulling park samen met bewoners
  • Nul-op-de-meter huis
Woonopp. 126 tot 177 m²Van € 376.000 tot € 525.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
8 Foto's
Kaart
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1