Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

SANDT Vroondaal

's-Gravenhage

Ipanema

1 woningen beschikbaar
1 nieuwbouw Villa beschikbaar (van 11) Van € 595.000 tot € 670.000 v.o.n.

TYPE IPANEMA - TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING - 7.30 METER BREED

De villa's in Sandt hebben fraaie bakstenen gevels, overstekende dakgoten, elegante erkers, flauwe dakhellingen, verspringend metselwerk en zijn in de smaakvolle Haagse architectuur uitgevoerd.

Woningtype Ipanema is een brede twee-onder-een-kapwoning met een breedte van 7,30 meter. Door de breedte van de woning is hij heel fijn in te delen en kunt een een prachtige eetkeuken creëren.
Op de 1e verdieping zijn standaard 4 slaapkamers, een luxe badkamer en apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. Veel van deze woningen beschikken over een grote stenen berging en een oprit met twee parkeerplekken. Ook deze woning heeft standaard vloerverwarming en koeling op de begane grond en 1e verdieping in verband met de warmtepomp die deze woning heeft.

* Beschikbaar in 3 gevelvarianten
* Woonoppervlakte: ca. 178 m²
* Royale woonkamer met open keuken
* Een ruime berging
* Parkeren van twee auto’s op eigen oprit
* In basis al 4 ruime slaapkamers en luxe badkamer op de 1e verdieping
* Vrij indeelbare zolderverdieping, met aparte ruimte voor technische installatie
* Grote kavels van 269 m² tot ca. 314 m²

De woningen zijn zeer duurzaam en hebben een EPC van 0. De woningen zijn gasloos en zijn voorzien van een wamtepomp. Deze voorziening zorgt ervoor dat de vloerverwarming in de woning uw woning verwarmt maar ook koelt.

Het Westmadepark is de nieuwste woonbuurt in het noordelijk deel van Vroondaal waar de SANDT woningen worden gerealiseerd en grenst aan de gemeente Monster aan de Orberlaan. Deze nieuwbouwwijk ligt midden in het natuur-en-recreatiegebied Madestein en op fietsafstand van het strand van Ter Heijde en Kijkduin.

  • Ligging midden in natuur- en recreatiegebied
  • Chique ruime woningen op grote kavels met twee parkeerplaatsen
  • Woningen zijn gasloos en de EPC=0
1 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 11) Woonopp. 178 m² Perceelopp. 269 m² tot 314 m² Kamers 5 tot 6 Van € 595.000 tot € 670.000 v.o.n.
Woningen van Ipanema
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
11 Foto's
Kaart
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1