Bekijk de foto van: SANDT fase 3 in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars

SANDT fase 3

Van € 545.000 tot € 710.000 v.o.n.

Na het succes van fase 1 en 2 presenteren we binnenkort fase 3. Achter de schermen zijn we volop bezig met de ontwikkeling van deze laatste fase in SANDT.

Stijlvol wonen achter de Haagse duinen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900. Daarnaast biedt Sandt fase 3 een aantal extra's die je elders in de wijk niet vindt...

In project SANDT worden in totaal 82 klassieke woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kap villa’s, herenhuizen en riante vrijstaande woningen. De groene en waterrijke karakteristieke omgeving van SANDT is ideaal voor strandliefhebbers én levensgenieters. Woon rustig, in het groen en omgeven door water achter de Haagse duinen.

Fase 3
Na het succes van SANDT fase 1 en 2, presenteren we je binnenkort fase 3. De laatste fase van dit prachtige plan: de 'grande finale'!

DE DEFINITIEVE PRIJZEN ZIJN NOG NIET BEKEND. DE VANAFPRIJS IS EEN VANAFPRIJS VAN EEN PRIJSRANGE

DE PRIJSRANGES WAARIN DE VRIJ OP NAAM PRIJZEN ZIJN:

Ipanema+ tussen € 665.000,00 en € 685.000,00
Ipanema tussen € 642.500,00 en € 667.500,00
Cavallo tussen € 595.000,00 en € 620.000,00
Varadero tussen € 545.000,00 en € 575.000,00
Ramatuelle tussen € 700.000,00 en € 710.000,00

SANDT fase 3 gaat in PreSale!
We noemden het eerder al even, we werken toe naar de PreSale. Op maandag 31 augustus 2020 start de PreSale van SANDT fase3, om 20:00 uur zullen wij het digitale PreSale-loket openen! Wij beginnen ons verkoopproces altijd met een PreSale. Dit doen we omdat we op dat moment nog niet alle contractstukken gereed hebben, maar wel al veel informatie over de huizen en het plan kunnen delen. Ook willen wij het voor mensen die erg graag in ons plan willen wonen alvast mogelijk maken om een huis te reserveren.

Woningtypes:
In fase 3 komen 27 woningen beschikbaar in maar liefst vijf woningtypes. Variërend van 14 stijlvolle symmetrische twee-onder-één-kap woningen, 1 vrijstaande woning en 12 twee-onder-één-kap woningen waarbij beide woningen juist een heel eigen gezicht hebben.
Deze verschillende woningtypes zorgen voor variatie in het beeld, te gelijkertijd zorgen alle twee-onder-één-kap woningen voor een harmonieus geheel en prettige woonomgeving.

Wonen in een hofje:
De woningen worden gesitueerd in een hofje, rondom een kleine groenstrook. Dus geen doorgaand verkeer en optimale rust en veiligheid voor jou en je gezin! Je parkeert de auto op eigen terrein, hoe fijn is dat? En zodra je uitstapt ervaar je de ruime opzet met de brede lanen en royale voortuinen als ook de nette afwerking met sierhekwerken en hagen.

Architectuur:
De successen uit de eerdere fases zul je terug gaan zien in fase 3. De uitverkoren woningtypes voor de laatste fase zijn Cavallo, Varadero, Ipanema, Ipanema+ en Ramatuelle. Qua plattegronden en volumes blijven ze gelijk aan hun voorgangers uit fase 1 en 2. Qua kleurstelling van de gevels zoeken we naar het optimum voor zowel de woningen zelf als voor de onderlinge samenhang in het toekomstig straatbeeld.
Eén garantie kunnen we alvast geven: De woningen worden prachtig! In SANDT fase 1 is al goed te zien hoe de prachtige architectuur volledig tot zijn recht komt. Bij het ontwerp is niet bezuinigd op details, dit maakt de architectuur buitengewoon chique. Wij bevelen van harte aan om dit met eigen ogen te gaan bewonderen!

Bijzonder:
Onder woningtypes lichten we alvast een tipje van de sluier op. Hier tonen we alvast wat impressies van de woningen die in fase 3 gerealiseerd gaan worden en in fase 1 en 2 reeds in aanbouw zijn. Wat hierbij echt uniek is voor Vroondaal: Type Ipanema heeft een woningbreedte van 7,30 meter waarbij er verschillende indelingsvarianten zijn uitgewerkt. En de plus-variant combineert dit ook nog eens met een plafondhoogte van 3 meter. Wat een ruimte!

Resumé:

Unieke woningen met een breedte van 7,30 en een plafondhoogte van 3 meter op begane grond (Ipanema+).
Parkeren op eigen terrein.
Wonen in een rustig en veilig hofje.
Een prachtig harmonieus beeld met allemaal twee-onder-één-kap woningen in verschillende varianten.
Een prettige woonomgeving door de aandacht voor architectuurdetails en afwerking van de royale tuinen.

Planning
De PreSale van SANDT fase 3 start op maandag 31 augustus. Vanaf dat moment kan je je inschrijven voor een van de woningen in deze fase. De prognose Start Bouw is begin 2021 en de bouw zal circa 1 jaar duren. Wil je op tijd geïnformeerd worden over de Pre-sale? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief op de website via www.vorm.nl/sandt3

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In SANDT fase 3 geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in SANDT worden namelijk met een EPC van 0 gebouwd, wat de kopers recht geeft op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.
Meerdere banken geven stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.
De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel 1,15%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel 1,50%.

  • Maandag 31 augustus start PreSale!
Woonopp. 143 tot 178 m² Van € 545.000 tot € 710.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: SANDT fase 3, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1