Schoemaker Plantage Grasbuurt fase 1

Verkocht

3 nieuwbouw woonhuizen

Delft

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Alle woningen zijn inmiddels verkocht

De Grasbuurt is het nieuwste buurtje in Schoemaker Plantage. Het wordt een stijlvolle en ontspannen tuinbuurt met een prachtige variatie aan huizen. Te midden van de groene uitlopers van het stadspark staan de huizen letterlijk ‘met hun voeten in het groen’. De verkoop van de woningen is in volle gang!

De inschrijfperiode is gesloten en alle woningen in de Grasbuurt fase 1 staan onder optie. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Grasbuurt fase 2? Meld u van aan via de projectwebsite voor de nieuwsbrief. De Grasbuurt is het nieuwste buurtje in Schoemaker Plantage. Het wordt een stijlvolle en ontspannen tuinbuurt met een prachtige…

De inschrijfperiode is gesloten en alle woningen in de Grasbuurt fase 1 staan onder optie. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Grasbuurt fase 2? Meld u van aan via de projectwebsite voor de nieuwsbrief.

De Grasbuurt is het nieuwste buurtje in Schoemaker Plantage. Het wordt een stijlvolle en ontspannen tuinbuurt met een prachtige variatie aan huizen. Te midden van de groene uitlopers van het stadspark staan de huizen letterlijk ‘met hun voeten in het groen’. Er komen verschillende huizen in de Grasbuurt: grote eengezinswoningen van 132 en 168 m², 2-onder-1-kappers in 2 type en riante vrijstaande woningen op grote kavels. Begin mei is het woningaanbod van de allereerste woningen in de Grasbuurt bekend gemaakt! Bekijk nu alle impressies, bestudeer de plattegronden en bekijk de koopsommen van alle woningen via de interactieve kavelkaart op de projectwebsite.

Schoemaker Plantage is groen wonen in de stad
Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur. Aantrekkelijk? Maak kennis met Schoemaker Plantage. Hier woont u in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft! Hier voelt binnen als buiten. Vanaf dag één! En wie Schoemaker Plantage binnenrijdt ziet direct dat de huizen hoog, breed en statig zijn. Deze huizen zijn namelijk écht een maatje groter dan de meeste andere nieuwbouwhuizen. Daarnaast zijn de huizen super duurzaam.

Veel verschillende huizen verdeeld over twee buurtjes
Op de oude TNO-locatie tegenover de Technische Universiteit van Delft komt een compleet nieuwe woonbuurt met een park en zo’n 800 tot 900 nieuwbouwhuizen. Die huizen worden gefaseerd gebouwd, zodat de Schoemaker Plantage op natuurlijke wijze kan groeien. De eerste fases met woningen in de Klinkerbuurt worden met veel plezier bewoond. De bewoners genieten van hun huizen, de buurt en organiseren samen borrels en barbecues.

Architectuur
Met het ontwerp heeft de architect een hedendaagse vertaling van de Delftse School gemaakt. Wij bestempelen dit als de ‘Nieuwe Delftse School’. De Schoemaker Plantage voelt als een binnenstad én een tuindorp.

Wonen aan de rand van Het Stadspark
Het stadspark van Schoemaker Plantage verbindt de Klinkerbuurt en Grasbuurt. Hier worden mooie duurzame initiatieven ontplooit zoals een tiny forest en wormenhotel. De fiets- en wandelroutes in de nieuwe woonbuurt sluiten straks allemaal aan op de bestaande paden. Zo zijn de Schoemaker Plantage en de oude binnenstad straks goed met elkaar verbonden.

Rondom Schoemaker Plantage ligt een heel aantrekkelijk stukje natuur met bijzondere oevers. Ecologisch van grote betekenis voor plant en dier. De invulling past perfect bij een woonwijk zoals deze. Lommerrijk, speels en met veel speel-, zit- en wandelmogelijkheden.

Highlights van Schoemaker Plantage Grasbuurt fase 1

 • Alle woningen zijn verkocht!
 • 73 ruime en duurzame woningen

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.