Proeftuin Erasmusveld – De Velden

Verkocht

50 nieuwbouw woonhuizen

Den Haag

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Duurzaam omgaan met de natuur speelt een belangrijke rol in Proeftuin Erasmusveld, en dat is goed te zien in De Velden! Zowel binnen in de woningen als in de openbare ruimte. De eengezinswoningen liggen aan gezellige groene woonhofjes die zorgen voor ontmoeting en veilige speelplekken. In Proeftuin Erasmusveld is het tijd voor een nieuw deelplan…

Duurzaam omgaan met de natuur speelt een belangrijke rol in Proeftuin Erasmusveld, en dat is goed te zien in De Velden! Zowel binnen in de woningen als in de openbare ruimte. De eengezinswoningen liggen aan gezellige groene woonhofjes die zorgen voor ontmoeting en veilige speelplekken.

In Proeftuin Erasmusveld is het tijd voor een nieuw deelplan met 125 duurzame eengezinswoningen: De Velden. De energiezuinige woningen liggen in een oase van groen, dat wordt doorkruist door een prachtige natuurpromenade, die aansluit op het Haagse ecologische lint. De natuurpromenade is voorzien van wadi’s die zorgen voor natuurlijke wateropvang. Hier kunnen kinderen in alle vrijheid spelen en de natuur ontdekken. De Velden is zo ingericht dat het een heerlijke plek is om te wandelen, te sporten en te genieten. Het uitzicht op het groen zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Wilt u de stap maken naar een energiezuinige eengezinswoning in een van de meest duurzame wijken van Den Haag? Dat kan in een van de vijf intieme hofjes van De Velden! De woningen hebben 3 woonlagen en variëren in grootte van circa 133 tot 176 m². Aan de voor- en achterzijde van uw huis heeft u een privé buitenruimten, die op natuurlijke wijze aansluiten op de groene omgeving. Een deelschuur biedt onderdak voor het gezamenlijke (buurt)speelgoed. Tussen de woonhoven komt groen, geschikt voor mens en dier, en waar het heerlijk voor kinderen is om doorheen te struinen.

De privé tuinen krijgen groene erfafscheidingen en de luifels worden voorzien van sfeervolle klimbeplanting. De woningen aan het water hebben een eigen vlonder. Hier geniet u van vrij uitzicht. Het openbaar en privé groen lopen naadloos in elkaar over. Geen aangeharkte tuintjes maar een natuurlijke omgeving. Er komen nestkastjes voor mussen en een zwaluwwand bij de tuin vlonders langs het ecolint. De Velden wordt autoluw, parkeren is mogelijk aan de randen van het wijkje.

WONINGTYPES FASE 1
In de eerste fase van De Velden worden de woningen in verschillende type gerealiseerd:

Hofwoning 5.1 meter type A2 | Vanaf € 479.850,- v.o.n.
De voordeur van deze woning van circa 133 m² ligt aan het centrale binnenhof. In de entreehal is een toilet, een meterkast, een aparte garderobe en een trap naar de 1e verdieping. Vanuit de duurzaam ingerichte keuken is er uitzicht op het gezellige binnenhof dat je deelt met je buren. In de woonkamer is veel lichtinval door de glazen gevel. Hier kijk je uit over de privé tuin en het openbare groen. In de tuin, aan de gevel wordt standaard een bergkast geplaatst waarin je je tuingerei en kleine tuinmeubels kwijt kunt.

Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers, een complete badkamer met inloopdouche van 5,5 m² en een apart toilet. De grootste en woningbrede slaapkamer is een echte master bedroom van circa 16 m² met ruimte voor een kastenwand. Op de 2e verdieping - met de hoge kap - wordt eveneens een woningbrede slaapkamer gerealiseerd, voor bijvoorbeeld een master bedroom, een (werk)atelier of een werkruimte. Daklichten en -ramen bieden ook hier veel licht, waardoor ook een extra leefruimte gecreëerd kan worden. Optioneel kan gekozen worden voor een 2e badkamer.

Aan de hofzijde van het huis geniet je van een heerlijk terras met pergola. Achter de woning is een privé terras van circa 25 m2 , dat overgaat in het openbare groen.

Hofwoning 5.4 meter type B1 en B2 | Vanaf € 499.850,- en € 509.850,- v.o.n.
De voordeur van deze woning van circa 144 m² ligt aan het centrale binnenhof. In de entreehal is een toilet, een meterkast, een aparte garderobe en een trap naar de 1e verdieping. Vanuit de duurzaam ingerichte keuken is er uitzicht op het gezellige binnenhof dat je deelt met je buren. In de woonkamer is veel lichtinval door de glazen gevel. Hier kijk je uit over de privé tuin en het openbare groen. In de tuin, aan de gevel wordt standaard een bergkast geplaatst waarin je je tuingerei en kleine tuinmeubels kwijt kunt.

Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers, een complete badkamer met inloopdouche van 6,2 m² en een apart toilet. De grootste en woningbrede slaapkamer is een echte master bedroom van circa 17,4 m² met ruimte voor een royale kastenwand. Op de 2e verdieping - met de hoge kap - wordt eveneens een woningbrede slaapkamer gerealiseerd, voor bijvoorbeeld een master bedroom, een (werk)atelier of een werkruimte. Daklichten en -ramen bieden ook hier veel licht, waardoor ook een extra leefruimte gecreëerd kan worden. Optioneel kan gekozen worden voor een 2e badkamer.

Singelwoning 6 meter type C | Vanaf € 544.850,- v.o.n.
Wil je duurzaam en energiezuinig en royaal wonen met moderne architectuur? Maak dan je keuze voor dit fijne huis met een woonoppervlakte van circa 158,5 m² . Zowel voor en achter kijk je uit over (openbaar) groen.

In de entreehal is een toilet, een meterkast, een aparte garderobe en een trap naar de 1e verdieping. Vanuit de duurzaam ingerichte keuken is er uitzicht op het gezellige binnenhof, dat je deelt met je buren. In de woonkamer is veel lichtinval door de glazen gevel. Hier kijk je uit over je privé vlonderterras of je privé tuin en het openbare groen. In de tuin of op je vlonderterras, aan de gevel wordt standaard een bergkast geplaatst waarin je je tuingerei en kleine tuinmeubels kwijt kunt.

Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers, een complete badkamer met inloopdouche van 7,7 m² en een apart toilet. De grootste en woningbrede slaapkamer is een echte master bedroom van circa 19,4 m² met ruimte voor een royale kastenwand. Op de 2e verdieping - met de hoge kap - wordt eveneens een woningbrede slaapkamer gerealiseerd, voor bijvoorbeeld een master bedroom, een (werk)atelier of een werkruimte. Daklichten en -ramen bieden ook hier veel licht, waardoor ook een extra leefruimte gecreëerd kan worden. Optioneel kan gekozen worden voor een 2e badkamer.

DUURZAAM WONEN IN DE VELDEN
Duurzaamheid is het uitgangspunt in Proeftuin Erasmusveld De Velden. De Neolife houtcomposiet gevelbekleding van de eengezinswoningen is onderhoudsarm. Een warmtepomp zorgt voor warmte in huis en zonnepanelen op de daken leveren stroom. De daken worden bekleed met sedum groen, dat bestendig is tegen de hitte en voor buffering zorgt van neerslag. Alle woningen hebben royaal contact met het omliggende groene landschap.

START VERKOOP 11 NOVEMBER 2021
Bent u op zoek naar een fijne woning, met ruimte om thuis te werken én in een groene omgeving? Dan zijn de energiezuinige gezinswoningen in De Velden echt iets voor u! De verkoop gaat naar op 11 november van 2021 van start. Vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven op een bouwnummer. De komende periode wordt steeds meer informatie bekendgemaakt over de woningen. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor de Olsthoorn Nieuwbouw Nieuwsbrief en als belangstellende op de projectwebsite.

Basiskenmerken

-

Geïnteresseerd

Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.