Tussenappartement met terras

Nog 0 woningen beschikbaar!

6 nieuwbouw woonhuizen

€ 260.000,- tot

€ 260.000,- tot

€ 260.000,- tot

€ 285.000,- tot

€ 285.000,- tot

€ 285.000,- tot

Corrine Juffermans

Omschrijving

LAATSTE FASE MET 58 TWEE EN DRIE KAMERAPPARTEMENTEN VERKOOP GESTART Nu alle appartementen in fase 1 verkocht zijn is het tijd voor 58 nieuwe appartementen in fase 3 van Parel Moerwijk. Diverse ruime twee- en driekamerappartementen met balkon of terras op het zuiden. De verkoop van de appartementen is in volle gang! Wil je straks ook wonen in Parel…

LAATSTE FASE MET 58 TWEE EN DRIE KAMERAPPARTEMENTEN VERKOOP GESTART
Nu alle appartementen in fase 1 verkocht zijn is het tijd voor 58 nieuwe appartementen in fase 3 van Parel Moerwijk. Diverse ruime twee- en driekamerappartementen met balkon of terras op het zuiden. De verkoop van de appartementen is in volle gang! Wil je straks ook wonen in Parel Moerwijk fase 3? Bekijk op de website de beschikbare appartementen en neem direct contact met ons op. 

TUSSENAPPARTEMENT MET TERRAS
In Parel Moerwijk komen superfijne tussen-appartementen met 2 slaapkamers. Het tussen-appartement op de begane grond is 90 m² groot. De appartementen hebben een terras op het zuiden. Altijd kijk je mooi uit op de groene singel.
De indeling van de appartementen is identiek. Je komt binnen in een hal die toegang geeft tot alle kamers, de berging, het toilet en de badkamer met douche en wastafel. In de berging kun je de wasmachine en droger kwijt. De woonkamer heeft een open keuken. Deze ruimte is heerlijk licht door de grote raampartij bij het terras en het extra raam ernaast.
KENMERKEN
• tussenappartement begane grond 90 m²
• gelegen op begane grond
• 2 slaapkamers
• terras op het zuiden met uitzicht op de singel
• inpandige berging met wasmachine- en drogeraansluiting
• oplevering badkamer en apart toilet met mooi sanitair, tegelwerk en kranen
• inclusief complete keuken
• gezamenlijke fietsenberging op de begane grond
• gasloos en energiezuinig
• parkeren in het openbaar gebied

Appartementen Parel Moerwijk in Den Haag
In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parelmoerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een mooi uitzicht voor de bewoners van de appartementen. Nabij de woningen en appartementen ligt het Heeswijkplein waar diverse voorzieningen zijn zoals een supermarkt, een speelplek, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook is Moerwijk Oost goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, zelfs op loopafstand van station Moerwijk.

In Parel Moerwijk worden in 3 fases in totaal 87 kooopappartementen en 56 gezinswoningen gerealiseerd in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen en gezinswoningen uit fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht. Dit is de laatste kans om voor een nieuwbouw appartement te gaan in het project Parel Moerwijk!

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 80 m2 tot 90 m2
 • Kamers 3
 • Prijs

  € 260.000,- tot

  € 260.000,- tot

  € 260.000,- tot

  € 285.000,- tot

  € 285.000,- tot

  € 285.000,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.