Maestro

Binnenkort in verkoop

127 nieuwbouw woonhuizen

Den Haag

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Elegante hoogbouw met fenomenaal uitzicht!

Het comfort en de luxe van gelijkvloers wonen vlakbij het strand en de stad. Dat kan in Maestro! Binnenkort start de verkoop van deze luxe appartementen met grote buitenruimtes. Meld je nu alvast aan via de projectwebsite en blijf als eerste op de hoogte!

In het zuidwesten van Den Haag verrijst Maestro. Een elegant wooncomplex en letterlijk en figuurlijk hoogtepunt met 127 koopappartementen. Waarvan 122 twee- en driekamerappartementen en als kers op de taart komen er 5 bijzondere penthouses en topappartementen. De ligging is uniek en zorgt voor een prachtig uitzicht en rust. Kom te wonen in de…

In het zuidwesten van Den Haag verrijst Maestro.

Een elegant wooncomplex en letterlijk en figuurlijk hoogtepunt met 127 koopappartementen. Waarvan 122 twee- en driekamerappartementen en als kers op de taart komen er 5 bijzondere penthouses en topappartementen.

De ligging is uniek en zorgt voor een prachtig uitzicht en rust. Kom te wonen in de buurt van het uitgestrekte duingebied en het strand van Kijkduin. En op fietsafstand van het Zuiderpark en de historische binnenstad.

De komende tijd delen wij via de projectwebsite en social media meer over Maestro. Wil je de start verkoop niet missen? Meld je dan direct aan via de projectwebsite als belangstellende!

Highlights van Maestro

 • Vanaf circa € 305.000,- v.o.n.
 • Stay tuned: binnenkort meer informatie!
 • Twee- en driekamerappartementen van ca. 77m2 tot 92m2
 • 5 bijzondere penthouses en topappartementen van ca. 105 m² tot 171 m²

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.