LOF Erasmusveld fase 1

Verkocht

43 nieuwbouw woonhuizen

Den Haag

Verkocht

Esther Olsthoorn

Omschrijving

In LOF komen in verschillende verkoopfases circa 100 prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes, van 5,10 meter tot wel 7,30 meter. Daarnaast worden er circa 40 beneden- bovenwoningen worden gerealiseerd, dit zijn huurwoningen. Woningtypes fase 1 | Nu in PreSale! LOF is voor iedereen en dat is te zien in onze woningtypes. De…

In LOF komen in verschillende verkoopfases circa 100 prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes, van 5,10 meter tot wel 7,30 meter. Daarnaast worden er circa 40 beneden- bovenwoningen worden gerealiseerd, dit zijn huurwoningen.

Woningtypes fase 1 | Nu in PreSale!
LOF is voor iedereen en dat is te zien in onze woningtypes. De types zullen Hulde , Faam en Glorie gaan heten en zullen tot in de puntjes afgewerkt worden. Door de unieke en passende Haagsche School architectuurstijl die in Lof Erasmusveld is toegepast, is er veel variatie in gevelaanzichten zoals zichtbaar is gemaakt op de verschillende impressies. Vanzelfsprekend zijn er bij de meeste woningen diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten mogelijk.

HULDE: 20 grote geschakelde eengezinswoningen in “2 verschillende stijlen”, met een breedte van 5,1 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap.

Deze gezellige eengezinswoning heeft een breedte van 5,10 meter en een diepte van 10,76 meter. Door de open trap in de woonkamer, heeft u extra veel ruimte om te spelen met zitjes en speelhoekjes. Wanneer u meer behoefte heeft aan veel opbergruimte, heeft u natuurlijk de mogelijkheid om voor een trapkast te kiezen. Op de eerste verdieping is ruimte voor 3 (slaap)kamers en een ruime badkamer met toilet. De open ruimte op de tweede verdieping kunt u zelf optioneel nog naar eigen wens indelen, hier is nog ruimte voor 2 extra kamers. Type Hulde heeft een woonoppervlakte van ca. 125 m². De woningen zijn op een fijne locatie nabij het groen gelegen en hebben elk met een diepe achtertuin met berging!

De koopsommen van woningtype Hulde starten vanaf € 465.000,- v.o.n.

FAAM: 19 extra brede geschakelde eengezinswoningen in “Oud-Hollandsche Stijl”, met een breedte van 5,4 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap;
Type Faam is een aangename eengezinswoning met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter. Met een woonoppervlakte van ca. 133 m² beschikt u over een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond waarin u als stel of nieuw gezien optimaal kunt genieten. Op de eerste verdieping profiteert u standaard van maar liefst 3 (slaap)kamers en een badkamer met toilet. Heeft u behoefte aan een extra slaapkamer, hobbykamer of een luxe walk-in closet? Deel dan de ruime zolder op de tweede verdieping optioneel volledig naar eigen wens in. Elk van de woningen beschikt over een diepe tuin van circa 9,5 meter diep. Loop met de boodschappen nooit ver vanaf de auto omdat u kunt parkeren op de openbare parkeerplaatsen nabij de woningen. De 20 eengezinswoningen zijn gunstig in de wijk gelegen aan het groen.

De koopsommen van woningtype Faam starten vanaf € 485.000,- v.o.n.

GLORIE: 4 extra ruime geschakelde twee-onder-één-kapwoningen in “Oud-Hollandsche Stijl”, met een breedte van maar liefst 7,30 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap.
Type Glorie is een zeer riante woning die alles biedt wat u nodig heeft om comfortabel te kunnen leven. Deze zeer brede woning zorgt ervoor dat u aan de slag kunt met speelse indelingen. Met een schitterende leefkeuken met openslaande deuren aan de voorzijde en de zeer riante woonkamer aan de achterzijde. De woning is 7,30 meter breed en en 10,76 meter diep en heeft een woonoppervlakte van ca. 178 m². Op de eerste verdieping is ruimte voor vier slaapkamers, een badkamer en een apart tweede toilet. De 2e verdieping kunt u geheel naar eigen wens indelen met bijvoorbeeld een speelhoek of werkruimte en een ruimte voor wassen en drogen. Deze woningen hebben een brede én diepe achtertuin, met een ruime berging. Bij bouwnummer 21 geniet u zelfs van een extra diepe tuin aan het water.
En niet geheel onbelangrijk, bij dit type krijg je 2 parkeerplaatsen op je eigen terrein.

De koopsommen van woningtype Glorie starten vanaf € 675.000 v.o.n.

Vanzelfsprekend zijn er bij de meeste woningen diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten mogelijk.

De prijzen zijn exclusief keuken en installatie. De installatie kunt u kopen of huren, vraag de woningcoaches naar meer informatie.

14 april start PreSale om 09.00 uur
Op dit moment bekijkt u de situatietekening, technische tekeningen en meer informatie over het sanitair alvast op de website. Wilt u straks wonen in LOF Erasmusveld? Het PreSale formulier staat online in uw persoonlijke account. Hoe komt u aan een persoonlijk account? Schrijf u in onder 'Interesse' op de projectwebsite en uw account wordt aangemaakt! Het ingevulde PreSale formulier heeft u nodig voor het Kennismakingsgesprek met VORM Sales & Finance. Vanaf woensdag 14 april 2021 om 09.00 uur was het mogelijk om u uw inschrijving definitief te maken door op de inschrijfbutton op de projectwebsite te klikken in het digiform bij Tab 4 ‘Ondertekening’ die vanaf dat moment beschikbaar was.

Op volgorde van binnenkomst (vanaf 14 april) van de inschrijvingen plant VORM Sales en Finance de digitale Kennismakingsgesprekken in. Dus hoe eerder u uzelf inschrijft, hoe groter de kans dat u als één van de eerste op Kennismakingsgesprek gaat en dus de woning van uw voorkeur kunt reserveren. Wilt u een woning in ons plan reserveren dan is het zaak zo snel mogelijk digitaal in gesprek te gaan met de hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance. De kennismakingsgesprekken zijn in volle gang.

Wonen in Lof Erasmusveld
In de wijk Erasmusveld komt het nieuwbouwproject genaamd LOF. De locatie ligt tussen de Erasmusweg en de Martinus Nijhoffweg op het voormalig volkstuinencomplex. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur met een naastgelegen te realiseren nieuw ecolint/park! Er is binnen de wijk veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige leefomgeving op het gebied van verkeer, zowel voor de fietser als voor de voetganger! Uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s.

Erasmus Veld wordt een duurzame, klimaatbestendige en ecologische nieuwe woonwijk. Hier komen ruim 800 nieuwbouwwoningen. Erasmus Veld wordt een modern, comfortabel en duurzaam woongebied. Wat dit gebied straks echt uniek maakt, is een duurzame inrichting van de openbare ruimte met zo veel mogelijk groen en zo min mogelijk bestrating. De bewoners vinden een groene omgeving belangrijk.

Alle nieuwe woningen krijgen een energie A-label. Ze zijn gasloos, uitgerust met de nieuwste technische ontwikkelingen voor energievoorziening, goed geïsoleerd, comfortabel en gebouwd met duurzame bouwmaterialen. Wat Erasmus Veld straks echt uniek moet maken, is een duurzame inrichting van de openbare ruimte. Met bewoners die ervoor kiezen om op een duurzame manier te willen leven. Elke bewoner bepaalt voor zichzelf hoe ver hij hierin wil gaan. De ontwikkelaars en de gemeente willen een zeer duurzame wijk bouwen, zodat Erasmus Veld een voorbeeld wordt voor de ontwikkeling van nieuwe duurzame wijken.

Duurzaam
Omdat de woningen in LOF zéér duurzaam en energiezuinig gebouwd worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via de de informatie op de projectwebsite vertelt de ontwikkelaar u graag meer over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.