Lierkwartier Aan de Lanen fase 2

Verkocht

56 nieuwbouw woonhuizen

De Lier

Robbert-Jan Eijk

Omschrijving

Aan de Lanen fase 2 in LierKwartier, De Lier gemeente Westland Na het succes van Aan de Lanen fase 1 hebben we goed nieuws voor iedereen die geen woning wist te bemachtigen; er komt een tweede fase van dit mooie nieuwbouwproject in De Lier. Aan de Lanen is het tweede buurtje in het kindvriendelijke nieuwbouwgebied Lierkwartier. Een wijk waarin het…

Aan de Lanen fase 2 in LierKwartier, De Lier gemeente Westland
Na het succes van Aan de Lanen fase 1 hebben we goed nieuws voor iedereen die geen woning wist te bemachtigen; er komt een tweede fase van dit mooie nieuwbouwproject in De Lier. Aan de Lanen is het tweede buurtje in het kindvriendelijke nieuwbouwgebied Lierkwartier. Een wijk waarin het dorpse karakter van het gezellige De Lier écht tot leven komt. Met veel variatie in woningen, tuinen en groene erfafscheidingen, houten gevelelementen en veranda’s. Wonen in een natuurrijke omgeving, met de steden Delft en Den Haag binnen handbereik. Hier ervaart u thuiskomen zoals u nergens anders doet, met veel ruimte voor de kinderen.

8 juli start verkoop!
De wijk Aan de Lanen zal in totaal uit ruim 100 woningen en zo'n 45 appartementen bestaan, die in drie fases in verkoop gaan. Alle woningen in de eerste fase zijn inmiddels verkocht en daarom is het tijd voor fase 2! In de tweede fase zien we liefst 6 verschillende woningtypes terugkeren. In totaal zal fase 2 bestaan uit 56 woningen. En wat het mooiste is; de diversiteit in de woningen. De woningen in Aan de Lanen zijn namelijk verdeeld over verschillende woonakkers, met elk een eigen uitstraling, onder andere door gebruik van materiaal, kleur van de gevel en dakvlak, toevoegingen aan de gevel en erfafscheidingen. Zo creëren we respectievelijk 3 woonmilieus: klassiek landelijk, dorps landelijk en chique landelijk.

Wilt u hier straks wonen? De verkoop van fase 2 gaat op donderdag 8 juli online van start! U heeft tot uiterlijk 16 juli de tijd om uw woningvoorkeuren door te geven via uw Mijn Eigen Huis account op de projectwebsite. Goed om te weten: de woningen worden toegewezen aan de hand van het toewijzingssysteem van de gemeente Westland. Meer hierover leest u onderaan dit bericht.

Overzicht woningtypes fase 2

Hoek- en tussenwoning type A
De woningen van Type A in Aan de Lanen fase 2 kenmerken zich door de donkere, rood-bruine steensoort. Daarnaast onderscheidt één woning zich door een dakkapel. Alle woningen hebben twee slaapkamers en een ruime zolder en op de begane grond is de woning standaard uitgebouwd. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van circa 98 - 122 m²
Koopsommen: vanaf €334.850,- tot € 359.850,- v.o.n.

Hoek- en tussenwoning type B
De woningen van Type B in Aan de Lanen fase 2 kenmerken zich door de vele variatie. Zo zijn er oranjegekleurde woningen met witte elementen, maar ook varianten met roodzwart metselwerk en een kenmerkende tuitgevel. De woningen van dit type hebben drie slaapkamers en een ruime zolder. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van circa 106 m²
Koopsommen: vanaf € 364.850,- tot € 429.850,- v.o.n.

Hoek- en tussenwoning type C
De woningen van Type C in Aan de Lanen fase 2 kenmerken zich door de opvallende 'cottage' stijl waarin de woningen zijn uitgevoerd. Die 'cottage' stijl wordt afgewisseld met de roodbruine steen, waarbij één woning zich onderscheidt door een wit gekiemde tuitgevel. De woningen van dit type hebben drie slaapkamers en een ruime zolder. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van circa 127 - 143 m²
Koopsommen: vanaf € 419.850,- tot € 499.850,- v.o.n.

Twee-onder-een-kapwoningen type G
In fase 2 van Aan de Lanen komen 6 2-onder-1-kapwoningen type G. De woningen kenmerken zich door het roodbruine metselwerk. De woningen zijn ruim met een gebruiksoppervlak van 181 m². De auto parkeert u op één van de twee privé-parkeerplaatsen bij de woning.
Koopsommen: € 769.850,- v.o.n.

Bungalow type H (slaap- en badkamer op de begane grond)
De woningen van Type H in Aan de Lanen fase 2 hebben allemaal een slaapkamer op de benedenverdieping, en twee slaapkamers op de verdieping. De woningen hebben afwisselend donkergroen dan wel lichtgrijs metselwerk. Dit woningtype heeft een gebruiksoppervlakte van circa 126 tot 142 m².
Vanaf € 449.850,- tot € 564.850,- v.o.n.

Vrijstaande villa type J
De vrijstaande woning Type J in Aan de Lanen fase 2 heeft een rode kleur steen. Op de begane grond is een zee aan ruimte met twee openslaande deuren naar de ruimte tuin rondom de woning. Deze vrijstaande woning is ruim en heeft 3 grote slaapkamers op de eerste etage waarvan een woningbreed. De auto parkeert u op eigen terrein. Koopsom: € 949.850,- v.o.n.

Genieten van stilte en natuur
Door de aanleg van water en groen - onderling en in de buurt zelf - krijgen de wijken in Lierkwartier de dorpse sfeer die past bij De Lier. Ook is er een goede aansluiting op het bestaande groen, water en de ecologische structuren in de omgeving. Aan de Lanen vormt samen met Op de Akkers een geheel nieuw woongebied, met centraal in de buurt een waterrijke ontmoetingsplek. Hier bieden speelplekken op en aan water kinderen de ruimte om op zoek te gaan naar avontuur. Aan de Lanen is echt een plek om te genieten van de stilte en de natuur.

Goed om te weten
Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van uw inschrijving in het woningzoekendesysteem van gemeente Westland. De toewijzing wordt dus niet bepaald door het moment van inschrijving op de project website maar is het gemeentelijke woningzoekendesysteem van toepassing. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven in het woningzoekendesysteem vindt u op de website van de gemeente Westland.

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.